Teresa Giudice sedang bertindak balas kepada Vicki Gunvalson cadangan bahawa dia adalah ahli pelakon yang paling 'terlalu tinggi'. daripada Suri Rumah Sejati .

Semasa menghadiri BravoCon pada hujung minggu, the Suri Rumah Sebenar New Jersey ahli pelakon menawarkan jawapan kepada Suri Rumah Sebenar Orange County tawas, dihidangkan pada musim 13 , dan mengakui dia 'hancur' abang itu Joe Gorga telah memilih keluar daripada dia dan Luis Ruelas ' perkahwinan pada bulan Ogos .

“Respon saya [kepada komen Vicki] ialah kita semuaSuri rumah,” Teresa memberitahu ORANG pada Sabtu. “Dan kita semua harus mengangkat satu sama lain dan tidak berkata apa-apa negatif tentang satu sama lain. Jika seseorang cuba meletakkan awan hitam di atas anda, anda perlu mengunyahnya dan membuat matahari keluar…Saya bukan tentang itu.'

Vicki telah berkongsi diss semasa dia menghadiri panel 'Betul Perhubungan' pada hari Jumaat.

'Saya akan katakan Teresa [Giudice],' kata Vicki. “Bukan saya tidak suka Teresa, saya cuma fikir, awak buat perkara buruk dan awak masuk penjara dan awak masih meneruskan rancangan TV? Saya tidak boleh percaya… Saya cuma rasa dia terlalu menilai.”Selain bertindak balas terhadap bayangan Vicki, Teresa mengusiknya musim akan datang daripadaRHONJ.

'Ia adalah musim yang menyedihkan bagi saya,' dedahnya. “Ia menyayat hati tetapi ia berakhir dengan pengakhiran yang menggembirakan... Musim ini banyak perkara yang membuka mata saya, seperti benar-benar terbuka luas. Jadi saya mahu memberi tumpuan kepada anak-anak dan suami saya, dan itulah yang penting bagi saya.”

Semasa wawancara lain, Teresa bercakap tentang berjalan di lorong tanpa Joe .

'Perkahwinan saya benar-benar memusnahkan saya bahawa dia tidak ada dan sekarang, saya memberi tumpuan kepada anak-anak saya dan suami saya,' jelasnya kepada DAN! Berita . “Saya perlukan masa untuk sembuh. Saya sangat patah hati. Dia satu-satunya keluarga saya.”

Walaupun Teresa telah mencadangkan dalam beberapa minggu kebelakangan ini bahawa perdamaian antara dia dan Joe adalah keluar dari soalan , Joe memberitahu E! Berita dalam wawancaranya sendiri bahawa 'selalu ada ruang.'

'Saya sayangkan kakak saya. Saya betul-betul,” dia mengesahkan. “Saya rasa kita kembali ke masa kita mula-mula muncul di pameran itu. Dan kami lebih tua sekarang, dan ia tidak sepatutnya begini, dan ia menyedihkan saya. Ia benar-benar berlaku. Saya tidak mahu ini.”

isteri Joe, Melissa Gorga , juga bercakap kepada outlet itu, dengan mengatakan bahawa walaupun sentiasa ada pasang surut dalam hubungan mereka, mereka pasti berada di 'salah satu titik terendah [mereka] sekarang.

“Saya rasa kita perlukan masa. Saya rasa saya dan Joe sudah cukup. Kami keletihan dan kadang-kadang keluarga memerlukan ruang dan sekarang, kami memerlukan ruang,” akuinya.

Kemudian, selepas mengesahkan kepada Access Hollywood, melaluiSemua Tentang Suri Rumah Sebenarpada Instagram , bahawa dia tidak bercakap dengan Teresa sejak tiba di New York City untuk BravoCon, Melissa berkata dia tidak menyangka perseteruan mereka sekarang terlalu teruk sehingga mereka perlu dipisahkan .

“Bagi saya, tidak. Jika ada, saya tidak fikir begitu, tetapi itulah yang berlaku,' katanya.

Bagi Joe ponteng Perkahwinan Teresa , Melissa berkata keadaan itu 'malang' sebelum mencadangkan kakak iparnya, yang dituduh menolak a khabar angin menipu di tengah-tengah musim 13, cuba untuk memecahkan perkahwinannya.

'Saya fikir sentiasa ada penyesalan di sana. Ia bukan penyesalan kerana ia seperti kesedihan dan ia adalah malang dan anda tidak mendapat detik-detik itu tetapi sangat sukar untuk menunggu untuk menjelaskan mengapa kami tidak pergi untuk anda melihat sebab mengapa dan memahami mengapa, 'jelas Melissa. 'Tetapi saya juga tahu ada ramai orang di luar sana yang sangat berbangga dengan kami kerana akhirnya berdiri teguh kerana terdapat banyak pasang surut sepanjang tahun.'

'Dan apabila seseorang - apabila orang - sentiasa cuba untuk memecahkan perkahwinan anda, mengapa kami akan menyokong perkahwinan orang lain?' tambahnya.

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka ditayangkan perdana di Bravo pada awal tahun 2023.