Teresa Giudice mempunyai banyak perkara untuk diperkatakan tentang perseteruannya Joe dan Melissa Gorga semasa penampilan baru-baru ini di bekas Suri Rumah Sebenar New Jersey penerbit Charles King podcast itu.

Selepas mendakwa telah 'selesai' bercakap tentang dia perhubungan yang bermasalah bersama adik-beradiknya dan isterinya beberapa kali dalam beberapa minggu kebelakangan ini, Teresa mengecam pasangan itu kerana membawa 'kegelapan' kepada rancangan itu apabila mereka menyertai pelakon. belakang dia untuk musim ketiga pada 2011 ketika Carlos melihat kembali interaksi pertamanya dengan Melissa.

'Saya telah pergiSuri rumahuntuk masa yang lama, dan ia tidak menyeronokkan untuk saya. Musim pertama dan kedua, saya baru sahaja membasahi kaki, dan kemudian semua kegelapan melanda,” Teresa mengimbas kembali episod 8 November Realiti Bersama Raja .

Menurut Teresa, peminat tidak dapat melihat 'Teresa yang sebenar dan sebenar'.RHONJkerana, 'malangnya, keluarga [dia] datang' semasa dia mula selesa dengan kamera.

Manakala Teresa dan Melissa sebelum ini berada di a perang mulut atas keadaan yang mengelilingi penambahan Melissa ke dalam pelakon, Carlos tampil dengan kebenaran minggu lalu semasa muncul di Heather McDonald podcast itu,Juicy Scoop.'Saya sangat gembira kerana [Carlos] akhirnya mengatakan kebenaran tentang bagaimana ia berlaku kerana saya telah mahu kebenaran untuk keluar selama lebih 10 tahun,' kata Teresa sebagai tindak balas. 'Saya memerlukan seseorang untuk mengesahkan kebenaran kerana ia adalah kata-katanya menentang saya, dan itulah sebabnya dia terlepas dengannya selama ini.'

Melihat ke belakang, Teresa berkata begitu Andy Cohen yang menelefonnya untuk memberitahu bahawa kedua-dua Melissa dan sepupu dia , Kathy Wakile , akan dipaparkan padaRHONJmusim ketiga. Bagaimanapun, sebelum mendengar khabar daripada Andy, Carlos memberitahunya bahawa Melissa telah menghantar mesej kepadanya di Facebook.

'Saya seperti, 'Mengapa dia menghubungi anda? Itu sangat pelik.’ Begitulah naifnya saya. Saya tidak meletakkan dua dan dua bersama-sama bahawa dia cuba untuk mendapatkan dirinya dalam rancangan itu, 'aku Teresa. “Dan sementara itu, saya memberitahu dia semua yang berlaku dalam rancangan itu. Dia dan Kathy tahu segala-galanya.”

Walaupun Teresa rapat dengan Melissa dan Kathy sebelum menyertai siri ini, dia berkata bahawa sebaik sahaja dia dilemparkan, 'cemburu berlaku,' dan menyatakan bahawa perselisihan 'tabur biskut' dengan Melissa adalah cara kakak iparnya untuk mendapatkan dirinya. dalam rancangan itu.”

Bercakap tentang apa yang benar-benar merosot, Teresa berkata apabila dia seolah-olah memayungi Melissa kerana membawa pencuci mulut yang murah itu ke rumahnya, dia sebenarnya cuba untuk membantu Melissa.

“[ Joe Hakim Seluruh keluarga ] [berada] di rumah saya, dan ibu Joe adalah orang yang berkata, 'Siapa yang membawa biskut ini?' Dia seperti 'Oh, kakak ipar awak.' Dan kemudian ibu mertua saya yang membuang mereka ke dalam sampah,” dedah Teresa. “Jadi di sini saya cuba menjadi kakak ipar yang baik, dan saya memberitahu Melissa... kerana keluarga Joe agak mengejeknya kerana dia membawa taburan biskut dalam bekas plastik itu dan bukannya pergi ke kedai roti dan mendapatkan pastri sebenar. … Saya cuba memberi nasihat kepadanya, seperti... 'Melissa, jika anda akan memainkan peranan itu, mempunyai rumah yang bagus, berpakaian kemas, berpakaian anak-anak anda dengan elok, anda mesti membawa pencuci mulut yang sedap.'”

Dalam segmennya sendiri, Carlos merenungkan komunikasi pertamanya dengan Melissa, berkongsi bahawa kakak ipar Teresa menghantar permintaan rakan kepadanya pada 2009 atau 2010 kerana 'dia tahu saya seorang penerbit' padaRHONJ.

'Saya tidak akan mendedahkan apa mesej itu kerana ia menjadi kucar-kacir, tetapi Teresa betul... Memang benar, Teresa menghubungi saya kerana dia menerima panggilan telefon bahawa kakak ipar dan abangnya sedang membuat persembahan. , dan dia mendapat tahu daripada pengeluar,” jelasnya. “Teresa sangat beremosi dan gementar kerana... Saya rasa [dia] terluka kerana tidak mengetahuinya, dan nombor dua, [dia] seperti, 'Apa yang sedang berlaku?' Anda terus berkata kepada saya, 'Saya tidak tidak mahu bergaduh dengan keluarga saya. Itulah keluarga saya. Saya tidak mahu bergaduh dengan mereka.’”

'Dan saya tahu sebenarnya bahawa ibu dan bapa kamu, ini bukan yang mereka mahu lihat,' tambah CarlosMendiang ibu bapa Teresa dan Joe.

“Tepat sekali,” Teresa bersetuju, “Dan itulah sebabnya semua ini, sepanjang 10 tahun yang lalu, saya banyak menutup mulut. Saya boleh menjadi lebih gila daripada saya kerana saya seperti, 'Ini bukan perkara sebenar keluarga saya dan saya tidak mahu menunjukkan kepada Amerika ini.''

Menurut Teresa, dia ingin menunjukkan betapa cintanya hubungan dia dan Joe jika dia dan Melissa telah 'datang dengan cara yang betul.'

“Saya dan abang saya adalah kawan baik semasa membesar. Dulu semua orang cemburu dengan hubungan kita. Kami sentiasa menghormati antara satu sama lain. Ibu bapa saya selalu memberitahu kami, 'Anda hanya mempunyai satu sama lain, jadi anda harus sentiasa menghormati dan menghormati satu sama lain,' yang selalu kami lakukan,' katanya. 'Di mana segala-galanya pergi ke sh-t adalah... Abang saya dan Melissa datang pada rancangan itu untuk menjadi terkenal dan kerana mereka mendapat gaji yang bagus.'

Teresa terus mengatakan bahawa dia 'benar-benar tidak' merosakkan keluarga mereka, menunjukkan bahawa Joe 'menjadi gila' padanya pada episod pertama musim ketiga sebelum melemparkan beberapa teduh pada Kathy .

'Saya juga tidak memerlukan sepupu saya berbuat demikian kepada saya,' tambahnya.