Menurut laporan baru, Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang Teresa Giudice tidak bercadang untuk melawat suaminya yang kini dipenjarakan Joe Hakim semasa cuti.

Jika anda masih ingat, Joe kini sedang menjalani hukuman penjara 41 bulan kerana penipuan cukai dan kebankrapan.

Sumber mendedahkan bahawa Teresa tidak akan melihat Joe semasa Krismas atau keseluruhan cuti, selepas dia baru-baru ini berpindah ke penjara baru di Pennsylvania.

'Joe baru-baru ini, tepat di sekitar Thanksgiving, berpindah ke penjara persekutuan di Pennsylvania,' sumber yang rapat dengan Teresa memberitahu ORANG. 'Ia mengambil masa kira-kira empat hingga enam minggu untuk pelawat diluluskan, jadi dia malangnya tidak akan dapat melihatnya sebelum Krismas, tetapi harapannya ialah sebaik sahaja dia pulang dari perjalanannya, dia akan dapat melihatnya sekali sahaja. borang lawatan diluluskan.

Dan walaupun mereka menjengkelkankhabar angin ceraiyang enggan pergi, orang dalam menegaskan semuanya baik-baik saja dalam perkahwinan Giudice.ADAKAH TERESA SNUB JOE DENGAN JAWATAN TERIMA KASIH?

'Mereka bercakap beberapa kali sehari melalui telefon,' dakwa sumber itu. 'Dia menghantar e-mel kepada orang sepanjang hari. E-mel dengan setiap gadis, secara berasingan. Dia berada dalam semangat yang baik dan dia gembira dan lebih gembira di mana dia berada daripada di mana dia berada. Kemudahan ini lebih sesuai untuknya … dia kelihatan lebih ceria sejak berpindah.”

Satu berita baik untuk Teresa ialah bapanya, yang baru-baru ini dikejarkan ke hospital disebabkan radang paru-paru, semakin baik dan kini kembali ke rumah berehat. Berita baik yang amat diperlukan kerana ini akan menandakan Krismas pertama Teresa tanpa ibunya yang meninggal dunia awal tahun ini.

Kredit Foto: Instagram