Peminat Suri Rumah Sebenar New Jersey dilaporkan sedang menuju ke musim 'terbaik'.

Menurut laporan baru, Teresa Giudice , Melissa Gorga , Dolores Catania , Margaret Josephs , Jennifer Aydin , Jackie Goldschneider , dan debu Danielle tidak akan mengecewakan apabila mereka kembali ke Bravo TV dalam beberapa bulan akan datang untuk musim ke-10 rancangan itu. Peminat kini mendapat gambaran sekilas tentang drama yang akan datang.

“Musim akan datangRHONJadalah yang terbaik dalam sejarah persembahan setakat ini. Drama dan pergaduhan itu gila,” kata sumber Kehidupan Hollywood .

Walaupun Teresa pernah menjadi salah seorang pelakon yang lebih dramatik dalam siri itu, orang dalam berkata dia berputus asa sepanjang musim kerana wanita yang lain berperang habis persahabatannya dengan Danielle .

'Teresa benar-benar lembut sebenarnya dan cantik Switzerland musim ini,' jelas sumber itu. 'Dia bergaul dengan semua orang kecuali Jackie... Mereka tidak akan pernah serasi.''Kehidupan Teresa agak dramatik sekarang tanpa wanita lain, jadi ia adalah banyak perkara yang dihadapi keluarganya dan kehidupannya sebagai ibu tunggal sekarang dan gadis-gadis yang berurusan dengan [ Joe Hakim ] semasa dia tiada,” sambung orang dalam.

Penggambaran dihidupkanSuri Rumah Sebenar New Jerseyialah dipercayai bermula pada bulan Mac . Hanya dua bulan dalam pengeluaran, Melissa dan Jennifer mengalami a utama bergaduh semasa lawatan pelakon ke The Hamptons . Kini, beberapa minggu kemudian, keadaan masih tegang antara dua wanita itu. Orang yang rapat dengan mereka tidak pasti sama ada mereka akan menebus kesalahan kerana keterukan pergaduhan mereka.

'Melissa telah cuba untuk tidak terlibat dalam persahabatan Teresa dengan Danielle sejak Teresa dan Melissa akhirnya berada di tempat yang baik, tetapi dia tidak faham bagaimana dia boleh berkawan dengannya dan Jennifer merasakan Melissa perlu memikirkan urusannya sendiri,' sumber menjelaskan drama antara mereka. 'Walaupun Danielle banyak bercakap, dia tidak banyak membuat penggambaran musim ini. Teresa dan Jennifer sahaja yang mesra dengan Danielle. Teresa telah meminta semua orang untuk menjauhkan diri daripada perniagaan dan persahabatannya kerana dia benar-benar tidak mahu bergaduh dengan sesiapa pun dengan segala yang berlaku dalam hidupnya. Dia menjelaskan bahawa dia hanya memerlukan kasih sayang dan sokongan dan tidak mempunyai masa untuk perkara itu.'

Selain drama Melissa dengan Jennifer, dia dilaporkan bertelagah dengan Danielle selepas berpihak kepada musuhnya di skrin, Margaret, yang dia lawan sepanjang Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim sembilan.

'Margaret dan Melissa bersungguh-sungguh terhadap Danielle dan hanya tidak faham mengapa dia terus muncul,' kata orang dalam.

'Pergaduhan adalah nyata dan pelakonnya agak berpecah pada masa ini,' sumber itu menyambung. “Mereka semua bergaduh seperti orang gila dan ini adalah Melissa, Margaret dan Jackie berbanding Teresa dan Jennifer dengan Danielle menjadi punca di sebalik banyak pergaduhan. Filem akhir penggambaran minggu lalu dengan semua wanita kerana walaupun mereka yang tidak serasi, mereka semua profesional dan tahu bila dan bagaimana untuk muncul.'

Akhirnya, tinjauan video musim baharu telah dikongsi dalam talian. Dalam video itu, ahli pelakon boleh dilihat membincangkan Joe Giudice drama pengusiran . Klip itu ada di bawah.

https://twitter.com/BravoIsLife/status/1140955538001473536

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 dijangka disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: Tommy Garcia/Bravo