debu Danielle masih kuat dengan tunang dia beberapa hari, Oliver Maier , bagaimanapun, pasangan itu perkahwinan yang dirancang kerana esok telah dibatalkan.

Pada hari Sabtu, paparazi mengejar Suri Rumah Sebenar New Jersey ahli pelakon, kerana dia sedang membeli-belah dengannya cantik enam minggu , apabila dia menurunkan berita kemungkinan penangguhan perkahwinan.

Menurut Danielle, semuanya masih baik dengan hubungannya, tetapi dua anak perempuannya, Jillian dan Christina Debu , 'menolak' terhadap perkahwinan itu, yang pada asalnya dirancang pada hari Isnin, 4 Mac.

'Anda tahu, anak-anak perempuan saya menolak,' kata Danielle, ketika ditanya mengenai perkahwinan itu, melalui TMZ . “Anak perempuan saya menolak. Kami mungkin tidak melakukannya Isnin tetapi cincin itu akan berada di [jari saya].”

Walaupun Danielle menyatakan ketidakpastian, laporan baharu oleh Muka surat Enam hari ini mendedahkan bahawa perkahwinan itu pasti ditangguhkan.'Danielle mahu meluangkan sedikit masa bersama anak-anak perempuannya kerana ini berlaku dengan pantas dan membuatkan mereka tidak sedarkan diri,' kata orang dalam kepada outlet itu.

Walaupun Danielle, yang bertunang dengan Oliver pada 28 Februari, tidak mendedahkan mengapa anak-anak perempuannya tidak menyertai perkahwinan cepat itu, dia menegaskan semula bahawa Oliver adalah 'orangnya.'

Mengenai sebab mengapa anak-anak perempuannya akan menentang ini, terdapat beberapa kemungkinan. Sebagai permulaan, ini menandakan perkahwinan keempat Danielle dan pertunangan ke-21.

Di samping itu, ini berlaku kurang daripada setahun selepas dia perkahwinan sebelumnya kepada Marty Caffrey, dan hanya seminggu selepas itu memuktamadkan perceraian mereka .

Perkahwinan Danielle dengan Marty berlangsung kurang daripada tiga bulan , dan, dalam dokumen perceraiannya, Danielle mendakwa Marty adalah kesat lisan kepada dua anak perempuannya - dakwaan yang dimiliki oleh Marty dinafikan sekeras-kerasnya .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Danielle Staub (@daniellestaub)

RHONJ disiarkan pada malam Rabu di Bravo pada 9/8c.

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto.com, Instagram