Dolores Catania meluat dengan rakannya Suri Rumah Sejati bintang, Penyanyi Ramona .

Beberapa hari selepas menamakan ahli pelakon New York sebagai suri rumah yang paling tidak disayanginya , yang Suri Rumah Sebenar New Jersey star membuka tentang apa sebenarnya yang dia tertunda.

'Ramona [Penyanyi]... Dia [seorang] manusia yang menjijikkan,' jelas Dolores kepada Kami Mingguan pada 5 April. “Dia jahat kepada orang. Perkara pertama [orang berkata] ialah ‘Ramona sentiasa berlagak seperti dia tidak mengenali saya.’ … Dia tahu dengan tepat dengan siapa dia bercakap pada kebanyakan masa.”

Menurut Dolores, dia mempunyai pengalaman buruk dengan Suri Rumah Sebenar New York City bintang bulan lepas apabila bekas suaminya , Frank Catania , muncul pada episod Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung . Seperti yang mungkin dilihat oleh penonton, Frank mengambil bahagian dalam segmen rancangan bual bicara lewat malam bertajuk 'Romancing Ramona' di mana Ramona memilih seorang bujang selepas mempersoalkan beberapa lelaki, termasuk Frank, tentang kehidupan cinta mereka.

'Dia seperti, 'Saya tidak mengambil gambar dengan mereka,'' Dolores mendedahkan interaksi Ramona dengan Frank dan anak bujang. “Jadi, dia membuat semua orang di sana berasa janggal dan tidak menyenangkan dan memalukan orang yang berdiri di sana untuk mengambil gambar itu. … Saya pergi begitu marah. Saya tidak pernah melihat seseorang dengan sengaja keluar dari cara [mereka] untuk bersikap kurang ajar kepada orang seperti itu.'“Saya tidak mahu tahu [Ramona]. Saya tidak pernah mahu berada di syarikatnya. Dia bukan untuk saya, manusia yang menjijikkan. … Dia manusia yang mengerikan,” sambungnya.

Walaupun Dolores mempunyai banyak perkara negatif untuk dikatakan tentang Ramona, dia memuji penampilannya.

“Dia kelihatan baik untuk usianya. Saya akan berikan lelaki tua itu,” tambahnya.

Suri Rumah Sebenar New Jersey akan kembali ke Bravo TV untuk musim 10 lewat tahun ini.

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com, Lev radin/Shutterstock.com