Joe Hakim Rayuan pengusiran telah ditolak.

Minggu selepas Suri Rumah Sebenar New Jersey ayah adalah ditahan oleh ICE selepas menjalani hukuman penjara 41 bulan, dia mengetahui, melalui mel, bahawa dia masih dalam bahaya dihantar pulang ke Itali asalnya .

'Lembaga Rayuan Imigresen memutuskan terhadap Joe dalam keputusan 6 April,' sumber yang rapat dengan Joe mengesahkan kepada DAN! Berita pada 18 April.

Menurut laporan itu, proses rayuan 'dilakukan sepenuhnya melalui pos', itulah sebabnya Teresa Giudice Suaminya tidak menyampaikan berita itu secara peribadi.

Walaupun keputusan ICE telah dibuat secara rasmi awal bulan ini, orang dalam berkata Joe mempunyai peluang terakhir untuk mengelakkan pengusiran dan pada hari Rabu, pasukan peguamnya memfailkan petisyen meminta mahkamah persekutuan menyemak keputusan itu. Yang berkata, jika mahkamah persekutuan menolak permintaan itu, Joe akan dihantar pulang.Joe memfailkan rayuan pada bulan November tahun lepas selepas hakim memutuskan untuk memihak kepada pengusirannya satu bulan sebelumnya. Kemudian, pada bulan Mac, selepas menjadi dibebaskan dari penjara , Joe telah ditahan oleh ICE dan dipindahkan ke pusat tahanan imigresen.

'Encik. Giudice telah selesai menjalani hukuman penjara persekutuannya dan telah dipindahkan awal pagi ini dari Biro Penjara ke kemudahan di barat Pennsylvania yang menempatkan tahanan imigresen,” peguam keluarganya, James Leonard Jr. , kata dalam satu kenyataan pada masa itu. 'Peguamnya dan keluarganya berharap keadilan akan ditegakkan dan Encik Guidice akan pulang ke rumah kepada isteri dan empat anak perempuannya yang menyayangi dan merinduinya.'

Awal tahun ini, semasa Suri Rumah Sebenar New Jerseyperjumpaan semula , Teresa menangani pengusiran Joe yang akan berlaku dan mengesahkan merancang untuk menceraikan suaminya jika dia dihantar keluar negara.

'Ia seperti memulakan kehidupan baru,' katanya. “Dan [anak perempuannya] telah melalui begitu banyak perkara. Jadi, maksud saya, saya tidak melakukan hubungan jarak jauh. Saya hanya tidak melakukannya. Saya mahu seseorang dengan saya setiap hari. Saya tahu apa yang berlaku, saya pasti dia akan bersama wanita lain. Ia berlaku. Kami melakukan perkara jarak jauh? Ia tidak akan berfungsi. Saya akan berkata, ‘bye-bye.'”

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan di Bravo TV akhir tahun ini.

Kredit Foto: Elder Ordonez/INFphoto.com