Teresa Giudice abangnya Joe Gorga sedang berkongsi kemas kini terkini tentang Joe Hakim , sambil dia terus menghadapi a pengusiran yang menjulang . Gorga juga mendedahkan bahawa kanak-kanak Giudice berasa 'lebih teruk daripada sebelumnya' disebabkan oleh situasi itu.

Semasa temu bual baru, the Suri Rumah Sebenar New Jersey abang bintang, tekak , membuka tentang cara anak-anaknya, Gia, 18, Gabriella, 15, Milania, 14, dan Audriana, 10, menghadapi pengusiran yang akan berlaku.

Gorga berkongsi bahawa dia bercakap dengan Giudice sekurang-kurangnya sekali sejak dia ditahan oleh ICE dan mendedahkan dia kini dalam proses untuk dipindahkan ke tempat lain pusat tahanan imigresen di barat Pennsylvania sambil menunggu keputusannya rayuan pengusiran dalam tahanan ICE.

'Saya fikir mereka lebih teruk daripada sebelumnya, kerana dia berada di tempat yang sangat buruk,' jelas Gorga Kehidupan Hollywood pada 31 Mac. “Dia tidak mahu berada di sana. Ia lebih teruk daripada di mana dia berada. Jadi, mereka semua sangat risau tentang dia. Dan kini ia bergantung kepada wayar, apabila dia tiada, dia meluangkan masanya. Okey, anda hanya pergi hari demi hari, tetapi sekarang, bila-bila masa sekarang, ia mungkin seperti anda sudah selesai. Jumpa awak kemudian.'

'Mereka cuba bersiap sedia,' tambahnya.Bagi Teresa, Gorga berkata bintang realiti itu telah 'banyak bekerja' ketika dia cuba menyediakan anak perempuannya dengan kestabilan yang sangat mereka perlukan.

“Mereka perlukan ayah mereka, dia perlukan dia… mereka perlukan keluarga mereka kembali. Jadi mereka boleh meneruskan kehidupan,” jelas Gorga.

manakala bergerak ke hadapan tanpa Giudice dalam kehidupan sehariannya mungkin bukan senario kes terbaik untuk Teresa, dia sudah terbiasa menjadi ibu tunggal sejak beberapa tahun lalu ketika Giudice menjalani hukuman penjara 41 bulan atas tuduhan penipuan bank dan kawat.

“Dia melakukannya. Dia kuat, tetapi dia lemah. Dia ada detik-detiknya,” kata Gorga mengenai gelagat Teresa. “Dia perlu kekal kuat untuk keluarga, untuk anak-anaknya. Tetapi dia meletakkan di hadapan. Dia mempunyai banyak detik yang dia tidak bercakap tentang.'

Suri Rumah Sebenar New Jerseykehendak kembali ke Bravo TV untuk musim 10 lewat tahun ini.

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com, Fernando Lucena/startraksphoto.com