Beberapa hari selepas kami dilaporkan itu Melissa Gorga dan Joe Gorga tidak lagi memiliki restoran mereka, Melissa kini mengesahkan berita itu.

Dalam temu bual baru, the Suri Rumah Sebenar New Jersey star meluruskan rekod mengapa restoran keluarganya, Gorga's Homemade Pasta & Pizza, ditutup.

Melissa, 38, muncul padaNafas Pagi podcast Rabu dan dia memberi sedikit pencerahan tentang keadaan itu. Dia mula-mula menyatakan bahawa mereka terharu dengan bilangan pelanggan mereka yang ramai.

'Saya boleh bercakap mengenainya secara sederhana kerana ia adalah situasi utama, malangnya. Saya akan mengakui satu perkara. Kami terharu dengan jumlah orang yang akan pergi, sehingga secara jujurnya, kami tidak tahu ia akan menjadi sesibuk sekarang,” kata Melissa. 'Kedua, ya ada rakan kongsi, jelas sekali, kami telah melakukannya. Akan ada lokasi yang lebih besar. Kami menutup lokasi tertentu atas sebab yang anda akan dengar tidak lama lagi.”

Sejurus selepas berkata itu, Melissa bercakap lebih lanjut mengenai penutupan kerana dia menyalahkan pengurusan yang buruk.Melissa menjelaskan, 'Kami menghadapi masalah dengan pengurusan dan cara mereka menjalankannya, terdapat beberapa perkara buruk yang berlaku.'

Dia juga menegaskan makanan itu luar biasa. “Makanan itu, semuanya asli, semuanya untuk ibu mertua saya, semuanya asli. Tidak ada seorang pun yang anda akan baca yang tidak mengatakan makanan itu luar biasa,” kongsi Melissa. 'Anda boleh memandu dengan Gorga pada bila-bila masa pada bila-bila masa, ia seperti, wow. Kami terharu dengan jumlah orang. Seperti Listen, saya mempunyai Envy, ia boleh diurus, orang ramai membeli-belah dalam talian. Restoran, apabila saya memberitahu anda setiap orang di Amerika ingin datang dan mencuba pasta, yang saya tidak menyalahkan mereka kerana ia menakjubkan. Talian berada di luar pintu bila-bila masa anda pergi.” #ThouDothProtestTooMuch

Melissa kemudian mengulangi sekali lagi bahawa mereka pasti merancang untuk membuka semula restoran itu dan lokasi baharu itu akan menjadi lebih besar daripada yang pertama!

'Ia banyak, dan kami hanya mengumpul semula kerana kami tidak mahu ia pergi ke arah yang salah dengan segala-galanya,' katanya. “Kami perlu berkumpul semula dan menjadikannya lebih besar dan turun ke jalan dan melakukannya semata-mata sendiri. Saya memberitahu suami saya, seperti saya tidak akan mengatakan ini, tetapi saya memberitahu anda begitu! Tiada rakan kongsi.”

Komen-komen menarik di sana kerana walaupun Melissa mendakwa bahawa semua orang menyukai makanan itu ulasan dalam talian untuk restoran kebanyakannya negatif. Gorgas membuka restoran Itali pada bulan Mei untuk memberi penghormatan kepada ibu Joe, Antonia Gorga yang meninggal dunia tahun lepas. Mereka meminta bantuan daripada Teresa Giudice dan bapa Joe giancinto gorga .

Belum ada maklumat lagi tentang bila tepatnya Gorgas merancang untuk membuka semula restoran itu walaupun deria saya memberitahu saya ini mungkin kali terakhir yang akan kita dengar tentang restoran Gorgas! Saya meramalkan mereka akan meneruskan usaha perniagaan seterusnya pada masa penggambaran bermula untuk musim seterusnya! Anda tahu, gaya Suri Rumah Sebenar! #Seterusnya.

Episod akhir musim RHONJ disiarkan malam ini di Bravo pada 9/8c.

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT RESTORAN GORGA SEDANG TUTUP?