Mempunyai sumpahan perkahwinan Suri Rumah Sejati francais baru dijelaskan?

Semasa temu bual baru-baru ini, Melissa Gorga , daripada Suri Rumah Sebenar New Jersey , membuka tentang Jennifer Aydin telatah musim sembilan dan menjelaskan mengapa banyak perkahwinan francais sering berakhir dengan perceraian.

'Saya fikir dia keluar dari beberapa jenis cangkang. Dengar, dia ada ramai anak. Dia mempunyai lima orang anak,” jelas Melissa pada Roti Bakar Pagi .

Menurut Melissa, pelakon bersamanya mungkin berlakon selepas merasai kebebasan selepas bertahun-tahun hanya tertumpu pada peranannya sebagai isteri dan ibu.

“Saya tidak tahu sama ada dia mengaku sudah bernikah tetapi sudah pasti dia sudah ditetapkan untuk janji temu dengannya. Jadi, saya rasa inilah masanya untuk dia bersinar dan saya di sini untuknya,” seloroh Melissa.Dia meneruskan, 'Saya menghargai itu dan saya faham kerana saya melaluinya ketika saya mula-mula muncul di pameran di mana ia seperti kewajipan ibu, kewajipan isteri, hidup adalah tentang Joe kerana dia perlu membina bangunannya dan saya akan pergi. untuk memasak makan malamnya apabila dia pulang ke rumah dan saya akan memastikan anak-anak kelihatan sempurna dan kuku mereka dipotong. Dan sekarang saya seperti, ‘F**k you, I have got sh*t to do.’ Dan saya rasa Jennifer juga suka, ‘Biarkan saya bernafas! Beri saya minum!’”

Mengimbas kembali musim debut Jennifer dan pengalaman masa lalunya di rancangan itu, Melissa beralasan bahawa kebolehan pelakon tertentu kadangkala tiba-tiba untuk berdiri di atas kaki mereka sendiri sebagai wanita berkerjaya, berbanding suri rumah sebenar, yang menimbulkan kesukaran untuk perkahwinan mereka .

'Itulah sebabnya semua orang bercerai,' jelas Melissa. 'Wanita ini mendapat sayap mereka dan mereka seperti bersedia untuk terbang. Dan bukan kerana anda tidak mencintai suami anda. Saya rasa awak akan letih. Sangat mudah untuk bercerai apabila anda menjadi 'Suri Rumah Sejati' kerana gadis-gadis ini datang dari status suri rumah sebenar menjadi seperti, 'Saya seorang ahli perniagaan yang kuat,' dan jika anda tidak dapat menanganinya, gadis-gadis ini akan bercerai .”

Untuk perkahwinannya sendiri kepada suami Joe Gorga , Melissa berkata dia belajar untuk membenarkan suaminya menjadi dirinya yang tulen sambil tetap setia pada pemikiran dan pendapatnya sendiri.

“Semakin saya cuba untuk mendikte atau menendangnya di bawah meja, semakin dia bertindak. Jadi, saya telah belajar untuk membiarkan dia pergi dengannya dan kemudian tidak bertanggungjawab lagi. Saya pernah meletakkan kami sebagai dua orang sebagai satu. Sekarang, saya seperti, 'Tidak, dia Joe dan saya Melissa,' kongsinya. 'Apa yang dia katakan adalah apa yang dia katakan dan apa sahaja yang saya katakan adalah apa yang saya katakan.''

Suri Rumah Sebenar New Jersey perjumpaan musim sembilan mula disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto:Media Punch/INSTARimages.com