Teresa Giudice Peguam 's menutup khabar angin tentang hubungan sulit walaupun gambar baru yang memberatkan.

Beberapa jam selepas beberapa siri foto Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang dan api khabar anginnya yang berusia 26 tahun Blake Schreck membanjiri web, James Leonard Jr. sedang bercakap bagi pihaknya dan menerangkan sebab dia dan Blake ditangkap berpegangan tangan semasa keluar malam di Miami.

'Teresa berada di Miami untuk acara amal dengan sekumpulan besar kawan, lelaki dan wanita,' kata James dalam satu kenyataan kepada ORANG . “Gambar menunjukkan salah seorang daripada rakan itu membantu Teresa keluar dari tempat kejadian dan ke keretanya. Dia minum wain dan dia memakai kasut tumit.”

“Itulah kisah sebenar. Tidak ada kecurangan, tidak ada perceraian,” tambahnya. “Tamat cerita.”

Foto-foto itu, bagaimanapun, nampaknya menceritakan kisah yang berbeza kerana sebahagian daripada mereka menunjukkan Blake dengan tangannya di belakang Teresa.Seperti yang diketahui peminat, Teresa telah menjalani kehidupan sebagai ibu tunggal sejak beberapa tahun lalu sebagai suaminya, Joe Hakim , menjalani hukuman penjara 41 bulan atas tuduhan penipuan bank dan kawat.

Pasangan itu berkongsi empat anak perempuan, termasuk Gia, 18, Gabriella, 14, Milania, 13, dan Audriana, 10.

Walaupun peguam Teresa menutup idea hubungan sulit, Teresa dan Blake keluar di Miami pada malam Sabtu bukanlah satu-satunya pertemuan mereka. Malah, sebagai tambahan kepada hangout Malam Tahun Baru, semasa itu Teresa dituduh 'secara agresif' menggoda Blake, bintang realiti itu dilihat menghabiskan lebih banyak masa dengan broker barang New Jersey pada petang Ahad.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Us Weekly (@usweekly)

Menurut laporan 20 Februari dari Kami Mingguan majalah, Teresa dan Blake, yang dia ikuti di Instagram, membawa Uber ke kolam renang di 1 Hotel South Beach bersama dua wanita sekitar jam 4:45 petang. pada hari Ahad dan dalam gambar, mereka kelihatan agak selesa apabila Blake memeluk Teresa semasa mereka keluar dari hotel.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Reality Wives (@realitywives)

Peguam Teresa belum lagi menangani gambar pusingan kedua.

Di bawah adalah beberapa imej Blake.

RHONJ Teresa Giudice Dikhabarkan Teman Lelaki Blake Schreck

Blake Schreck

Walaupun peguam Teresa menegaskan dia tidak menipu Joe, dia akan mempunyai beberapa keputusan besar untuk dibuat tidak lama lagi berkaitan dengan masa depan keluarganya . Lagipun, Joe adalah diperintahkan untuk dihantar pulang ke Itali asalnya pada Oktober tahun lalu dan dijadualkan dibebaskan dari penjara bulan depan.

Suri Rumah Sebenar New Jersey perjumpaan musim sembilan mula bersiaran malam ini jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: DIEGO CORREDOR/MEDIA PUNCH/INSTARimages.com. Facebook

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA PERCAYA PENAFIAN?