Melissa Gorga dan suaminya, Joe Gorga , sedang melemparkan naungan pada debu Danielle dan dia pertunangan baru-baru ini kepada Oliver Maier .

Semasa meraikan pesta ulang tahun Melissa yang ke-40 di Tribeca 360 pada hari Khamis, 28 Mac, Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang mengulas tentang kehidupan cinta Danielle yang liar dan penuh peristiwa ketika Melissa mempersoalkan mengapa kakak iparnya, Teresa Giudice , berkawan dengan dia.

'Danielle jelas berbeza daripada kami yang lain,' kata Melissa Kami Mingguan . 'Dia telah bertunang lebih daripada saya dapat mencari teman lelaki dalam hidup saya, jadi dia sama ada mempunyai keadaan emas di bawah pinggang atau ...'

''Angsa emas,' mereka memanggilnya,' jelas Joe.

Danielle bertunang dengan Oliver hanya beberapa hari selepas itu mendedahkan hubungan mereka kepada umum dan hanya beberapa bulan selepas dia perkahwinan empat bulan kepada Marty Caffrey berakhir. Pertunangan itu adalah yang ke-21 buat Danielle yang sudah tiga kali berkahwin.“Jelas sekali Danielle tahu sesuatu yang saya tidak tahu kerana dia sudah bertunang ribuan kali. Dia berada di mana-mana pada ketika ini, 'kata Melissa.

'Kita akan lihat apa yang berlaku dengannya,' tambahnya.

Untuk Persahabatan Teresa dengan Danielle , yang bermula selepas dia dipenjara 2015, Melissa berkata kakak suaminya bukanlah yang terbaik dalam memilih orang yang baik untuk berada dalam hidupnya.

'Saya cuba memberitahu Teresa supaya memilih orangnya dengan bijak, dan saya sangat mahir dalam hal itu dan Teresa tidak begitu mahir dalam hal itu, jadi saya cuba mengajarnya tentang perkara itu,' kata Melissa.

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 akan disiarkan lewat tahun ini di Bravo TV.

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com, Kristin Callahan/ACE PICTURES/INSTARimages.com