Teresa Giudice dan Joe Hakim secara rasmi bercerai.

Hampir satu tahun selepas yang pertama Suri Rumah Sebenar New Jersey pasangan mengesahkan mereka berpisah selepas 20 tahun berkahwin , penceraian mereka telah dimuktamadkan.

'Mereka menyokong satu sama lain 100 peratus kerana mereka masing-masing mengejar kebahagiaan mereka,' kata sumber Kami Mingguan pada 2 September. “Joe berada di Itali buat masa ini, dan Teresa berada di New Jersey. mereka tumpuan utama adalah dan akan kekal empat anak perempuan mereka yang cantik.”

Teresa dan Joe berkahwin pada Oktober 1999 dan berkongsi empat anak perempuan , termasuk Gia, 19, Gabriella, 15, Milania, 14, dan Audriana, 10.

Pada Disember tahun lalu, hanya dua bulan selepas hakim mengarahkan Joe pulang ke negara asalnya Itali, perpisahan mereka disahkan.Walaupun Joe terus-menerus merayu keputusan untuk pengusiran beliau, dia tidak berjaya dalam usahanya untuk kembali ke Amerika Syarikat dan sedang memberi tumpuan kepada rancangan realitinya , Vila Lama ini , dan akan datangnya Acara Tinju Selebriti . Sementara itu, bekas isterinya Teresa di tengah-tengah pengeluaran pada musim ke-11 akan datangRHONJ.

Pada masa perpisahan mereka, orang dalam memberitahu majalah bahawa Teresa dan Joe memutuskan untuk berpisah semasa Perjalanan Teresa ke Itali November lepas.

'Teresa dan Joe bercakap tentang masa depan mereka ketika dia dan gadis-gadis itu berada di Itali,' dedah sumber pada masa itu. “Masing-masing tidak mahu menjalinkan hubungan jarak jauh. Joe telah berpacaran di Itali, Teresa sedang sibuk menjaga gadis mereka sekarang. Mereka tidak mempunyai niat jahat terhadap satu sama lain dan akan terus mengasuh anak-anak mereka.”

Pada bulan April tahun ini, saudara Teresa, Joe Gorga , mengesahkan dia ada memulakan prosiding perceraian .

'Kertas kerja hampir siap,' dia berkongsi semasa muncul di Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

Berita mengenai pemuktamadkan perceraian Teresa dan Joe datang hanya beberapa minggu selepas itu dia dikesan keluar dengan bekas Anthony Delorenzo .

'Ia pasti kelihatan seperti tarikh berpasangan,' kata orang dalam kepada In Touch Weekly mengenai percutian pasangan yang dikhabarkan pada 18 Ogos di restoran Molos Mediterranean di Weehawken, New Jersey.

'Kumpulan itu nampaknya mempunyai pengalaman yang sangat menyeronokkan menjamu selera di sepanjang pantai,' sumber itu menyambung. “Mereka tinggal selepas restoran ditutup dan keluar lewat, menutup tempat itu.”

Kredit Foto: Kristin Callahan/ACE Pictures/INSTARimages.com, Paul Emmans/startraksphoto.com