Kredit: Charles Sykes/Bravo, Adam Nemser/Startraksphoto

Teresa Giudice menawarkan kemas kini tentang hubungannya dengan debu Danielle pada podcastnya pada hari Rabu.

Sebelum melihat kembali segmen 'Squash That Beef' dengan Caroline Manzo di BravoCon , menuduh bekasnya Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang bersama menggunakan dia untuk perhatian, dan teduhan Vicki Gunvalson Status sebagai OG, Teresa, yang turut membincangkannya perkahwinan baru-baru ini kepada Luis Ruelas , mendedahkan dia mendapat teks daripada Danielle selepas memilih dia untuk kembaliRHONJmengenai Caroline pada episod terdahulu.

“Danielle menghantar mesej kepada saya. Dia berkata, 'Saya dengar awak bercakap perkara baik tentang saya di luar sana,'' dedah Teresa pada episod 26 Oktober Namaste B$tches , bertajuk 'Spilling the BravoCon Tea,' sambil menyatakan bahawa dia memberitahunya, 'Saya sentiasa ada,' dan mengatakan dia tidak mahu 'terus beredar dalam bulatan' dengan bekas rakannya.

Bagi dia hubungan dengan Caroline , dia tidak berminat untuk meneruskan perselisihan mereka , tetapi dia juga tidak berminat untuk berkawan.

“Adakah saya mahu berkawan dengan Caroline Manzo? Sama sekali tidak. Saya pasti sebaliknya. Dia juga tidak mahu berkawan dengan saya,” kata Teresa. “[Tetapi] saya doakan dia selamat. Mudah-mudahan, dia mendoakan saya baik-baik, dan itu sahaja.'Apabila Teresa kemudian ditanya tentang masalah masa lalu Caroline, Teresa berkata dia ' inginkan perhatian .”

'Saya rasa dia tidak mendapat perhatian semasa membesar. Jadi mungkin dia cuba mendapatkannya daripada saya. Ia tidak akan berlaku,” Teresa berikrar. “Dia boleh mendapat perhatian daripada suaminya. Saya tidak pernah menyebut namanya. Jelas sekali, dia membawa nama saya kerana dia mahukan sedikit perhatian.”

Walaupun Teresa mengesahkan dia dan Caroline 'tidak menghisap daging lembu mereka' di BravoCon, dia berkata dia terserempak dengan Albie Manzo dan menyifatkan dia sebagai 'sangat menghormati.' Dia juga berkata dia mengetahui bahawa dia dan Caroline akan disediakan untuk 'Squash That Beef' apabila dia tiba di acara itu.

'Saya fikir ia sangat bagus kerana saya diberitahu kerana, anda tahu, saya suka saya mempunyai kepala yang tinggi,' jelasnya.

“Saya tidak faham. There’s no beef to squash,” Teresa menyambung statusnya bersama Caroline. 'Saya tidak melihatnya sejak itu Iklan Super Bowl . Dan apabila kami membuat penggambaran iklan Super Bowl, kami berdua profesional mengenainya, dan itu sahaja. Sejujurnya, Caroline dan saya tidak pernah menjadi kawan sejati. Saya sentiasa menghormatinya kerana dia [ Utusan saya ] kakak. Itu sahaja.”

Teresa terus menuduh Caroline cuba membentuk pakatan dengan musuhnya, Melissa Gorga , di tengah-tengah salah satu daripada banyak perselisihan mereka padaRHONJ.

“Ia benar-benar tidak masuk akal… Abang saya datang ke rancangan itu. Kemudian mereka menjadi kawan, dan dia cuba menaungi saya dengan itu. Dan ia seperti, ‘Baiklah.’ Dan perbezaan umur itu agak lucu kerana saya dapat tahu apa yang dia cuba lakukan,” kenang Teresa. 'Dia cuba untuk bergaul dengan Melissa untuk membalas budi saya, dan ia seperti, 'Baiklah, anda boleh mendapatkannya, Caroline.''

Beralih ke topik yang lebih positif, perkahwinannya , Teresa mengakui bahawa dia tidak mahu merakamnya pada mulanya.

'Saya takut, dan saya tidak mahu sebarang drama di majlis perkahwinan saya . Saya mahu ia mengenai Luis dan saya kerana pada penghujung hari, ia mengenai kami,” dia beralasan. 'Saya gugup untuk merakamnya, tetapi seseorang berkata kepada saya, 'Peminat anda mahu melihat pengakhiran bahagia anda.' [Jadi] saya melakukannya untuk peminat.'

Teresa juga memanggilnya Drama BravoCon bersama Vicki pada episod itu, mengatakan dia tidak banyak tersinggung denganSuri Rumah Sebenar Orange Countyahli pelakon memanggilnya Suri rumah 'paling berlebihan'. .

'Saya tidak menganggapnya sebagai pujian yang tidak baik kerana dia berkata dia ditanya soalan, dan dia berkata saya adalah orang pertama yang muncul di kepalanya. Ketika dia berada di atas pentas, ketika kami sedang menjalani penggambaran Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , dan dia berkata, dia seperti, ‘Baiklah, saya rasa Teresa seorang yang hebat,'” dedah Teresa. 'Dia tidak berkata buruk tentang saya... Jadi saya tidak akan membalasnya dan berkata apa-apa yang negatif kerana sekali lagi, saya rasa kami adalah keluarga Bravo, dan kami semua harus menaikkan satu sama lain.'

Tetapi sama seperti dia mengisytiharkan bahawa wanita francais Bravo tidak sepatutnya 'menghancurkan satu sama lain,' tambah Teresa, 'Dia juga seorang OG, satu-satunya perbezaan ialah, saya masih di televisyen, dia bukan .”