Bethenny Frankel menjadi topik hangat dalam terbitan baru-baru ini Suri Rumah Sejati ceritakan semua, Bukan Semua Berlian dan Rosé: Kisah Dalaman Suri Rumah Sebenar Daripada Orang Yang Menghidupinya , daripada PEOPLE's Dave Quinn .

Sebagai tambahan kepada Suri Rumah Sejati New York City pelakon mendakwa dia menyediakan foto yang ditunjukkannya Luann De Lesseps dengan harapan dapat membuktikan tunangnya ketika itu dan kini bekas suami , Tom D'Agostino Jr. , adalah seorang penipu , Bethenny dituduh menghadiri Bobby Zarin 's pengebumian 'untuk persembahan' dan menuntut kenaikan gaji menjelang musim 12 .

Frankel datang kepada Lu sekitar masa majlis pertunangannya dan menunjukkan kepadanya foto Tom mencium wanita lain hanya beberapa hari sebelumnya. Menurut Carole Radziwill, Frankel sendiri yang menyediakan gambar tersebut.

“Bethenny mendapat gambar Tom mencium seorang gadis di Hotel Regency. Ia adalah persediaan keseluruhan,” Carole Radziwill berkata dalam buku itu, melalui TooFab. “Bethenny mengenali wanita ini dan mendapati dia berhubung dengan Tom. Dan Bethenny berkata, ‘Lain kali anda pergi berjumpa dengannya, hantar mesej kepada saya.’ Dan itulah yang berlaku.”

Menurut Carole, Bethenny menghantar seseorang untuk mengambil gambar selepas dimaklumkan tentang lawatan hotel Tom dan wanita misterinya.'Dia pastinya tidak kebetulan mempunyai seorang kawan di Regency pada pukul sepuluh pada malam Selasa apabila Tom kebetulan berada di sana mencium beberapa anak ayam yang pernah dia pukul,' tambah Carole.

Penyanyi Ramona juga berkata Bethenny 'merancang sepenuhnya perkara Tom itu.'

'Dia tahu apa yang sedang berlaku dan menghantar seseorang untuk mengambil gambar itu,' dedahnya. “Bagi saya, ada garisan tertentu yang anda tidak lalui. Dan sesuatu seperti itu? Saya tidak fikir saya boleh melakukan itu.'

manakala Andy Cohen berkata dia tidak tahu bagaimana Bethenny mendapat gambar itu, Luann mengakui dia tidak terkejut bahawa Bethenny berkongsi bom tentang hubungannya kerana dia 'sentiasa berasa seperti Bethenny cuba menjatuhkan [dia]' dan 'mempunyai keras untuk [dia] dari hari pertama.”

Carole juga menyasarkan Bethenny penampilan di pengebumian Bobby , berkata, “Semuanya untuk persembahan itu. Tiada siapa yang lebih baik daripada Bethenny.”

Bagi pelakon yang lain, termasuk Dorinda Medley dan Ramona,RHONYpenerbit eksekutif Lisa Shannon berkata mereka tidak mahu kamera pada majlis itu dan percaya 'Bethenny menggunakannya sebagai peluang.' Malah Jill, yang dilihat berpelukan dengan Bethenny semasa pengebumian, kini merasakan keluarganya telah digunakan.

'Ini semua tentang jalan cerita kerana selepas itu apabila saya cuba mengekalkan hubungan dengan [Bethenny], dia tidak akan melakukannya,' jelas Jill. “Dia sekat nombor saya. Dia tidak akan bercakap dengan saya.'

Juga dalam buku itu, Lisa berkata sebelum Bethenny mengumumkan dia keluar dari rancangan itu pada Ogos 2019, dia “ mahu dibayar lebih ” dan Bravo tidak bersedia untuk berkompromi.

“Ada perkara yang sangat spesifik yang Bethenny inginkan dalam kontraknya yang enggan diberikan oleh Bravo dan saya tahu mereka tidak akan memberikannya. Dan itulah sebabnya dia pergi,” Andy mengesahkan. 'Saya kecewa, tetapi saya tidak terkejut. Dan saya gembira Bravo tidak mengalah pada kontrak itu. Ia akan menjadi contoh buruk.'