Bethenny Frankel sedang diselar oleh orang yang pernah bekerja dengannya Suri Rumah Sebenar New York City .

Selepas Bethenny mengambil penggalian pada siri itu mengikutinya episod perdana minggu lepas dengan menyebut bahawa penarafan siri itu kononnya telah menurun dan mencadangkan ia disebabkan oleh fakta bahawa rancangan itu tidak memberi inspirasi, lima sumber yang hampir dengan pengeluaran siri Bravo bertepuk tangan di bawah naungannya.

'Musim ini pelakon boleh bernafas, semua orang muncul dan tiada siapa yang takut dengan perasaan Bethenny atau jika dia akan menjalani penggambaran,' kata sumber produksi. DailyMailTV pada 10 April. 'Ini adalah seseorang yang memanggil ahli pelakonnya dengan nama yang mengerikan di bawah matahari selama bertahun-tahun, namun dia tidak dapat memahami bahawa mereka gembira untuk mengeluarkannya dari rancangan itu.'

Menurut orang dalam, komen Bethenny tidak lebih daripada 'percubaan terdesak dan menyedihkan untuk kekal dalam perhatian' berikutan keluar dia dariRHONY Ogos lepas.

“Komen toksiknya benar-benar satu tamparan Andy Cohen ,” sambung sumber. “Dia menjadikan dia bintang melaluiSuri Rumah Sejatidan menyokongnya selama bertahun-tahun dan inilah cara dia berterima kasih kepadanya, dengan membuang persembahan itu.”

Walaupun penilaian untuk tayangan perdana minggu lepas menunjukkan bahawa hanya lebih 1 juta penonton menontonRHONY, wakil untuk Bravo berkata dalam satu kenyataan kepada ORANG bahawa pertunjukan itu sebenarnya melakukan banyak perkara seperti itu semasa musim 11 sebelum majalah itu menyatakan bahawa penstriman pada siri itu telah menyaksikan peningkatan 13 peratus.

'Wanita tahu ia membunuhnya bahawa musim ini akan berjaya tanpa dia,' kongsi orang dalam. 'Anda mesti berasa kasihan kepadanya. Dia kalah padaPerantis: Martha Stewart, rancangan bual bicaranya dibom, rancangan radio Siriusnya gagal, dan setiap kali Bravo mencuba rancangan lain dengannya – mereka juga telah membosankan.”

Melanjutkan, sumber mendakwa bahawa sementara Bethenny mendakwa telah mengesyorkan ahli pelakon baru Leah McSweeney kepada penerbit, Leah sebenarnya tidak pernah bertemu dengannya.

'Kebocoran yang paling keterlaluan ialah Bethenny mengambil kredit untuk Leah McSweeney dilemparkan. Ini secara misteri muncul dalam PEOPLE sejurus sebelum musim ini ditayangkan, namun Leah tidak pernah bertemu Bethenny,” kata mereka. “Kedua-dua wanita itu berkongsi ahli terapi kecantikan dan dia mengesyorkan namanya – nama yang dihantar Bethenny ke rangkaian bersama senarai nama lain. Sesuatu yang semua wanita lakukan setiap musim.”

'Bethenny juga mengikuti Leah di Instagram dan apabila dia mendengar bahawa Leah sedang bersenam dengan baik dan wanita lain sedang menikmati penggambaran dengannya, Bethenny tiba-tiba berhenti mengikutinya,' tambah sumber itu.

Suri Rumah Sebenar New York City musim 12 disiarkan pada hari Khamis jam 9 malam. pada Bravo.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com, Bravo