Bethenny Frankel sedang membuka cerita tentang drama itu Lisa Vanderpump dan Kebocoran NeNe sedang berhadapan dengan pelakon bersama mereka.

Semasa temu bual awal bulan ini, pihak Suri Rumah Sejati New York City bintang mengambil berat tentang keterasingan semasa Lisa daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon, yang bermula selepas dia dituduh membocorkan cerita kira-kira Dorit Kemsley , dan pengasingan NeNe daripada Suri Rumah Sebenar Atlanta pelakon.

'Saya sangat menyayangi mereka,' kata Bethenny ORANG semasa menghadiri pembukaan besar Godiva Café baharu di New York City.

Menurut Bethenny, dia faham kenapa Lisa berundur selangkah dari penggambaran dengan rakan pelakonnya selepas menjadi berhadapan dengan tuduhan pembohongan oleh kawan lama Kyle Richards .

'Dia telah bekerja sejak awal dan dia seorang ahli perniagaan yang sangat berjaya. Pertunjukan ini berjalan dengan sangat baik dan untuk semua orang, kadang-kadang ia menjadi terlalu banyak, 'kata Bethenny. 'Saya faham dia perlu berundur selangkah.'Walaupun Bethenny mengesahkan dia mempunyai belakang Kyle, serta belakang rakan baiknya Tambah Dada , dia juga memberitahu penerbitan bahawa dia tidak menentang Lisa V.

'Lisa Rinna, dia sangat terbuka dan bercakap fikirannya, dia kadang-kadang mengambil tindakan balas, tetapi itulah sebabnya orang mahu dia sebagai Suri Rumah. Anda tidak boleh menjadi seseorang yang takut untuk meluahkan perasaan anda. Dan Kyle pergi ke rumah Lisa untuk bercakap dengan rakannya, yang saya rasa Lisa tidak dapat,” jelas Bethenny.

'Saya menyokong gadis saya, tetapi saya suka semua wanita itu,' sambungnya. 'Dan saya ingin membawa [anak perempuan saya yang berumur 8 tahun] Bryn ke rumah Vanderpump suatu masa nanti. Saya mahu membawa Bryn untuk melihat kuda poni!”

Bagi NeNe, yang telah bertengkar secara besar-besaran dengan bintang-bintangnya semasa Suri Rumah Sebenar Atlantamusim 11 akhir , dan satu lagi di rakaman reunion , Bethenny berkata dia menghargai kejujuran NeNe sepanjang musim 11.

“Saya rasa sangat cantik NeNe banyak mendedahkan dirinya. Menghadapi kanser, sebagai pasangan kepada seseorang yang menghidap kanser, kami tidak tahu apa yang berlaku dalam hubungan mereka dan orang ramai begitu cepat menilai. Saya fikir ia benar-benar manusia dan saya berkaitan dengannya apabila dia baru sahaja retak,” Bethenny mengakui. 'Dia berada di kamera begitu lama sehingga dia boleh menyembunyikannya.'

Untuk pergaduhan NeNe dengan seorang penerbit di dalam almarinya , Bethenny berkata dia memahami mengapa NeNe bertindak balas dengan begitu sengit selepas privasinya diceroboh.

'Saya berada di pihaknya di sana,' tambah Bethenny. 'Saya fikir dia telah dimatikan semasa perjumpaan semula kerana saya fikir dia mempunyai dinding emosi. Saya rasa untuk dia.”

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Instarimages, Pengimejan John Nacion/startraksphoto.com