Sudah dua minggu sejak itu LuAnn de Lesseps ditangkap semasa keluar malam mabuk, dan dia Suri Rumah Sejati New York City costars kekal membisu mengenai penahanan itu… iaitu sehingga kini.

Kosta Luann termasuk, Bethenny Frankel dan Sonja Morgan , kini bercakap mengenai costar mereka tangkapan mengejutkan .

DAN! Berita berkenalan dengan wanita semasa acara untuk Bethenny melancarkan barisan Skinnygirl Jeans baharunya. Nampaknya acara itu difilemkan untuk musim yang akan datang RHONY yang akan menjelaskan mengapa wanita RHONY lain turut hadir.

Pertama Bethenny mendedahkan bahawa dia 'telah menghantar mesej' kepada Luann, sambil menambah, 'Dia menjaga dirinya sendiri. Dia berkata dia berada di tempat yang baik, jadi anda tahu seperti yang saya katakan, kita semua mempunyai kelemahan kita. Luann tidak berbeza.'

Dia menambah, 'Kita semua mempunyai mata tinggi, mata rendah, masa kita berasa yakin, masa kita berasa kurang yakin dan sebagainya... tetapi saya minta maaf dia tiada di sini.'Sonja turut berbunyi untuk menawarkan kata-kata sokongan kepada Luann yang mengumumkan dia akan menyokong menuju ke pemulihan .

'Dia melakukan perkara yang betul,' kata Sonja. “Dia menjaga dirinya untuk anak-anaknya dan untuk keluarganya. Dengar, ia boleh berlaku kepada sesiapa sahaja. Ia berlaku kepada ramai orang cuma kebanyakan orang tidak ditangkap.'

Dan dalam fesyen Sonja sebenar, dia cuba menawarkan pembelaan untuk rakannya Luann! Sonja menyatakan: 'Ia adalah mangkuk ikan di Palm Beach dan apabila anda tinggi seperti Luann, dan anda mempunyai suara itu, anda akan dikesan.' Maaf Sonja tetapi selamat untuk mengatakan ini tidak ada kaitan dengan ketinggian Luann!

Dorinda Medley yang mengakui dia tidak dapat 'bercakap banyak dengannya kerana dia melakukan perkara sendiri,' menawarkan beberapa kata-kata semangat. “Kami semua pernah ke sana. Dengan rahmat Tuhan, kita semua telah berada di sana di mana anda mempunyai detik aha yang anda seperti, 'Ini dia,'' tambah Dorinda.

Wanita RHONY yang baik untuk mengucapkan kata-kata yang baik kepada rakan pelakon mereka. Seperti yang dilaporkan, Luann akan kembali ke mahkamah pada 25 Januari untuk menghadapi tuduhan bateri ke atas seorang polis, menentang penangkapan dengan keganasan, dan mabuk tidak teratur.

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR MENGENAI KOMEN BETHENNY, SONJA & DORINDA?