Bethenny Frankel sedang berkongsi butiran lanjut tentang hubungannya dengan Dennis Shields pada episod minggu hadapan Suri Rumah Sebenar New York .

Bethenny telah mendedahkan bahawa Dennis melamarnya pada 25 April 2018, tetapi kini dia berkongsi bahawa dia cuba meninggalkan pertunangan seminggu sebelumnya kematiannya .

'Maksud saya, ia benar-benar kejam. Dia benar-benar seseorang yang saya pergi untuk segala-galanya. Jadi dia pergi hanyalah satu kekosongan yang besar dan saya benar-benar tidak percaya dia sudah tiada,” dedah Bethenny dalam temu bual pengakuan semasa episod RHONY yang akan disiarkan pada 3 April.

Sebahagian daripada maklumat akan dikongsi dalam temu bual pengakuan, manakala fakta lain akan dikongsi dalam perbualan dia dengan ahli terapi.

'Dia mempunyai kuasa yang begitu kuat dalam hidup saya dan [adalah] orang yang begitu penyayang dan anak perempuan saya menyayanginya sehingga semua perkara ini sukar untuk saya keluarkan,' dia mendedahkan kepada ahli terapinya pada kamera sambil dia cuba membuat rasa kematiannya.“Tetapi saya baru sahaja berkata minggu itu, saya tidak memberitahu sesiapa perkara ini, saya baru sahaja berkata pada hari Sabtu sebelum [dia meninggal dunia], 'Saya perlu keluar dari dinamik ini.' Jadi kemudiannya banyak yang terlintas di fikiran saya tentang dia mati sejurus selepas itu. Saya tidak dapat turun dari tunggangan dan saya rasa bersalah kerana satu-satunya cara saya turun dari tunggangan ialah dia sudah mati.”

Dia memberitahu ahli terapinya bahawa dia berasa lebih baik tetapi dia berasa bersalah tentang kematiannya. Dia percaya dia mahu dia berasa lebih baik tentang segala-galanya.

Bethenny juga bercakap tentang tekanan untuk kekal dalam hubungan dengan Dennis, kerana dia memberitahunya bahawa dia tidak mahu berkencan dengan orang lain selepas Bethenny.

'Dennis memberitahu saya, [jika] kami tidak bersenam, dia tidak akan menjalin hubungan lagi. Dia akan bersendirian sepanjang hayatnya,” dedah Bethenny dalam wawancara pengakuan yang lain.

'Ia adalah satu tekanan yang luar biasa dan ia membuatkan saya tetap masuk. Saya tidak tahu apa yang berlaku malam itu dan saya akan sentiasa terpaksa menjalaninya, untuk apa pun maknanya,' tambahnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Bethenny Frankel (@bethennyfrankel)

Sejak kematian Dennis, Bethenny telah mendedahkan ahli perniagaan kepada umum Paul Bernon , seorang lelaki yang masih belum membuat miliknyaSuri Rumah Sebenar New Yorkdebut. Kedua-duanya dilaporkan mula berkencan pada 2017 .

Suri Rumah Sebenar New Yorkdisiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. EST di Bravo.

Kredit Foto: Dara Kushner/INFphoto.com