LuAnn de Lesseps telah dituduh mementingkan diri sendiri pada beberapa kesempatan sepanjang musim ke-11 Suri Rumah Sebenar New York City dan semasa episod baru-baru iniSelepas Tayangan, dia menangani dakwaan itu, sama seperti dia dilabelkan sebagai 'tidak setia' oleh lawan mainnya, Dorinda Medley .

Menurut Dorinda, Luann melanggar 'kod perempuan' dengan Sonja Morgan , disebabkan tabiatnya yang didakwa berpacaran dengan lelaki yang sebelum ini pernah terlibat dengan Sonja .

“Kebenaran perkara itu, saya fikir ia tidak setia. Semua 'kod perempuan' dan 'wang tidak boleh membeli kelas anda' ... Dia perlu mula mengikut peraturannya sendiri. Hanya ada perkara tertentu dalam hidup saya yang terlarang dan berkencan dengan bekas atau bekas teman lelaki sesiapa sahaja yang saya tidak akan lakukan,” Dorinda berkata . “Ia tidak keren. Ia tidak setia.”

Dalam tambahan untuk berkahwin Tom D'Agostino Jr. selepas bercinta dengan Sonja, LuAnn berlepas dengan Harry Dubin selepas dia memberikan cincin pertunangan kepada Sonja dan seolah-olah menjalin hubungan dengan lanun di St. Barths, yang pada mulanya kembali ke sewa percutian mereka dengan Sonja.

'Dia berpegang pada cerita lama ini seperti dia berpegang pada masa lalu Morgan,' kata LuAnn tentang Sonja. 'Anda tahu, saya tidak pernah berkencan dengan orang lain selain Harry... Oh, selain Tom sudah tentu.''Saya rasa Sonja dan Dorinda... seperti yang mereka katakan, 'Kamu menyakiti orang yang paling kamu sayang,' dan saya fikir apabila mereka minum, mereka hanya mengejar saya dan mereka bergembira dengannya,' tambahnya.

Secara berasinganSelepas Tayanganklip, LuAnn menangani dakwaan sebagai 'mementingkan diri sendiri' dan menjelaskan sebabnya menumpukan perhatian pada dirinya adalah perlu semasa dia dan pelakon bersamanya berada dalam produksi pada musim 11.

'Saya fikir berurusan dengan apa yang saya terpaksa hadapi dan menjaga diri saya dan menjadi sedikit mementingkan diri sendiri adalah apa yang diperintahkan oleh doktor untuk saya pada masa itu dalam hidup saya,' LuAnn dijelaskan . 'Mungkin saya agak mementingkan diri sendiri tetapi saya perlu berada sekarang untuk kekal waras dan sedar.'

Menurut Sonja, dia dan rakan pelakonnya cuba berdepan LuAnn tentang tingkah laku mementingkan diri sendiri secara sivil. Walau bagaimanapun, seperti yang dijelaskan oleh LuAnn pada rancangan itu, dia berasa diikat .

'Kami cuba untuk membiarkan dia melihat bahawa kami semua merasakan cara yang sama, jadi ia mesti benar. Tetapi ia masih tidak tenggelam, bukan?' Sonja bertanya.

'Saya fikir ia adalah permulaan orang ramai berkata, 'Cukup,'' jawab Dorinda. 'Orang ramai mempunyai kesabaran yang luar biasa untuk semuanya pada mulanya dan saya fikir seiring dengan berlalunya masa, anda akan melihat bahawa orang ramai semakin kurang sabar tentang semua hak ini.'

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Jason Mendez/startraksphoto.com, lev radin/Shutterstock.com