Jill Zarin membuka tentang persahabatannya dengan Bethenny Frankel dan dia kemungkinan pulangan kepada Suri Rumah Sebenar New York City semasa penampilan di Jeff Lewis Sirius XM, Jeff Lewis Live , pada Khamis, 30 Mei.

Sambil berbual dengan bekas Membelek Keluar bintang, Jill mendedahkan di mana dia dan Bethenny berdiri hari ini sebelum bertindak balas terhadap potensi tembakan Tinsley Mortimer dan Barbara Kavovit , yang disyaki Jeff tidak akan dijemput kembali ke rancangan itu selepas musim 11.

“Ia pasti lebih baik daripada sebelum ini sejak semua itu berlaku tetapi dia tidak mempunyai masa untuk saya dan saya sedih mengenainya. Tetapi saya faham. Saya betul-betul,” Jill berkata hubungannya sekarang dengan Bethenny.

'Saya ingin fikir kita boleh kembali ke tempat kita berada tetapi kita tidak boleh,' tambah Jill.

Menurut Jill, dia cuba menghidupkan semula persahabatannya dengan Bethenny tetapi bimbang Bethenny akan menganggap dia berbuat demikian dalam usaha untuk dibawa kembali ke pelakon daripada RHONY.Jill kemudian menyentuh kesusahan Bethenny baru-baru ini yang termasuk dia berterusan drama undang-undang dengan bekas suaminya, Jason Hoppy .

“Saya rasa Bethenny sangat berbeza dan ia bukan wang. Kehidupan telah memperlakukannya dengan cara yang pelik. Ia memberinya banyak ganjaran tetapi ia juga menghukumnya, 'kata Jill.

'Saya tidak pernah menjangkakan ia akan berterusan begitu lama dan begitu mengerikan, dan satu-satunya mangsa di sana ialah anak perempuannya,' tambahnya mengenai Bethenny's pertempuran hak penjagaan .

Walaupun Jeff berkata Jill harus dibawa balik dan menyebut bahawa tidak lama lagi akan ada beberapa tempat kosong yang ditinggalkan Tinsley dan Barbara , Jill berkata nasib mereka tidak ada kaitan dengan dirinya dan menyatakan bahawa apa yang dia akan bawa ke rancangan itu sekarang jauh berbeza daripada apa yang dilihat peminat daripadanya pada masa lalu.

“Apa yang saya bawa sekarang ialah Jill yang sangat berbeza dan saya rasa peminat mahu melihatnya,” katanya. “Itulah yang mereka beritahu saya. Setiap hari sejak saya meninggalkan rancangan itu, saya mendapat tweet, komen Facebook. ‘Baliklah. Bila awak balik?’ Dan saya rasa bertanggungjawab untuk memenuhinya.”

“Saya tidak sama. saya lebih tenang. Saya cuba fikir dulu. Dan saya cuba untuk tidak mengambil perkara secara peribadi, 'sambung Jill. “Sudah pasti ada jalan yang saya tersilap jalan sepanjang keseluruhannya. Saya tidak mempunyai ego yang saya ada.'

Jill seterusnya berkata bahawa dia mempunyai perasaan bercampur-baur ketika datang untuk kembali ke rancangan itu dan tidak mahu muncul dalam siri itu sepenuh masa. Sebaliknya, dia menjelaskan, dia ingin dialu-alukan kembali sebagai 'kawan'.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Fernando Lucena/startraksphoto.com, JOHN NACION/startraksphoto.com