Beberapa hari selepas dia penahanan mabuk , luann delesseps telah mendaftar masuk ke dalam pemulihan secara rasmi.

Yang berumur 52 tahun Suri Rumah Sejati New York City star berkongsi berita itu melalui kenyataan yang baru dikeluarkannya sebentar tadi.

Luann menyatakan, “Saya benar-benar malu. Saya telah memutuskan untuk mendapatkan bimbingan profesional dan secara sukarela akan mendaftar masuk ke pusat rawatan alkohol.”

Kenyataan penuh beliau ada di bawah -

“Selepas peristiwa malam Sabtu lalu di Palm Beach, saya benar-benar malu. Saya telah memutuskan untuk mendapatkan bimbingan profesional dan akan mendaftar masuk ke pusat rawatan alkohol secara sukarela. Saya berhasrat untuk mengubah kejadian malang ini menjadi peristiwa positif yang mengubah hidup. Sekali lagi, saya memohon maaf atas perbuatan saya. Saya amat menghormati pegawai polis dan tugas yang mereka lakukan. Tindakan saya yang didakwa dalam laporan polis tidak mencerminkan nilai teras saya dan watak saya yang mematuhi undang-undang. Saya sangat berterima kasih atas kasih sayang dan sokongan yang saya terima daripada keluarga, rakan-rakan dan penyokong setia saya.”https://www.instagram.com/p/BdSx7oig5l_/?taken-by=countessluann

Seperti yang kami laporkan sebelum ini, Luann pernah didakwa atas empat jenayah termasuk tiga jenayah untuk bateri ke atas polis, menentang penangkapan dengan keganasan dan mabuk tidak teratur di khalayak ramai.

The laporan polis telah dibebaskan minggu ini dan menjelaskan lebih banyak peristiwa yang membawa kepada penahanannya. Ia menyatakan Luann menceroboh bilik hotel yang salah dengan seorang lelaki misteri dan enggan pergi apabila ditanya oleh pihak keselamatan. Polis akhirnya dipanggil dan dia akhirnya mengurung diri di bilik mandi hotel, sebelum dikatakan menyerang pejabat polis secara psikik dan mengancam untuk membunuh mereka semua.

Dia kini sepatutnya kembali ke mahkamah pada 25 Januari. Adalah selamat untuk menganggap pergi ke pemulihan mungkin membantu mendapatkan kelonggaran apabila ia berkaitan dengan masalah undang-undangnya.

Ia juga dilaporkan semalam bahawa dia tidak berisiko dipecat oleh Bravo atas tindakannya. Mugshotnya ada di bawah -

luann de lesseps tangkap mugshot

LuAnn de Lesseps Mugshot

BERITAHU KAMI – FIKIR TENTANG LUANN MASUK REHAB?