luann delesseps telah diarahkan kembali ke mahkamah selepas dia mengakui bulan lalu bahawa dia telah mengambil alkohol semasa percubaannya, melanggar garis panduan mahkamah yang ditetapkan baginya untuk mengelakkan masa penjara.

The Suri Rumah Sejati New York City bintang mendedahkan itu dia telah memakan dua mimosa selepas persembahan di Chicago, selepas dia gagal ujian alkohol pada April.

Sebagai tambahan kepada pelanggaran percubaan ini, dia juga sebelum ini gagal memberikan bukti yang mencukupi bahawa dia telah menyelesaikan mesyuarat AA yang diperlukannya. Selepas gagal dalam ujian alkohol, pegawai percubaannya menawarkan dua pilihan - segera mendaftar dalam rawatan pesakit luar atau memakai monitor buku lali. Luann menolak kedua-dua pilihan itu, dengan alasan ia akan menyusahkan lawatan kabaretnya.

Keputusan Luann telah membawanya tarikh mahkamah. TheRHONYstar akan kembali ke mahkamah pada 23 Mei untuk perbicaraan pelanggaran percubaan. Dia sebelum ini mengelak daripada penjara kerana menerima perjanjian pengakuan dengan syarat percubaan yang digariskan.

'Saya menantikan hari saya di mahkamah untuk mengemukakan bukti yang menjelaskan dakwaan ini,' katanya TMZ .Nasib baik untuk Luann, pegawai percubaannya tidak mengesyorkan hukuman penjara, dan hanya meminta mahkamah memerintahkannya 'untuk menyelesaikan rawatan pesakit luar selama 4 minggu' dan memintanya 'dilengkapi dengan alat pemantauan buku lali alkohol,' menurut Letupan . Keputusan muktamad, bagaimanapun, terserah kepada hakim.

Luann adalah asalnya ditangkap pada Disember 2017 selepas membidas seorang pegawai dan didakwa dengan bateri ke atas pegawai penguatkuasa undang-undang, menentang penangkapan dengan keganasan dan 2 pertuduhan rasuah melalui ugutan.

Selain daripada pelanggaran percubaannya dan tarikh mahkamahnya yang akan datang, keadaan nampaknya berjalan lancar untuknyaRHONYbintang. Bukan sahaja memiliki dia kanak-kanak menggugurkan tuntutan mahkamah terhadapnya, tetapi dia juga berkencan dengan seseorang yang baru.

'Saya berkencan,' katanya Kami Mingguan mengikutinyaRancangan Kabaret Countess and Friendsdi The Wiltern di Los Angeles pada hari Jumaat, 3 Mei. “Saya mempunyai seseorang yang saya suka. Saya hanya tidak membawanya kerana saya mengambil mudah. Saya lambat kali ini.'

Luann juga mendedahkan bahawa dia tidak terus berhubung dengannya Tom D'Agostino , tetapi terus mempunyai hubungan yang baik dengan kedua-duanya Kira Alexandre de Lesseps dan Jacques Azoulay .

Suri Rumah Sebenar New Yorkdisiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam EST di Bravo.

Kredit Foto: lev radin/Shutterstock.com