Bagaimana caranya Bethenny Frankel 's Suri Rumah Sebenar New York City bintang bersama berasa tentang hubungan barunya dengan teman lelaki Paul Bernon ? Menurut baru-baru iniSelepas Tayangan, fikiran mereka bercampur baur.

Berbulan-bulan selepas itu pasangan itu diketahui umum , pelakon duduk untuk menangani percintaan, yang LuAnn de Lesseps seolah-olah percaya bermula lebih awal daripada Bethenny dan Paul memimpin.

'Saya bertemu Paul di Palm Beach baru-baru ini, tetapi saya bertemu dengannya sebelum ini sebenarnya di rumah [Bethenny],' Tinsley Mortimer didedahkan pada RHONY Selepas Tayangan . “Saya sangat sukakan dia. Maksud saya, dia hebat. Dia comel dan dia keren dan dia seronok.”

Walaupun Tinsley berkata dia 'sangat gembira' untuk Bethenny, LuAnn tidak begitu teruja dan selepas mendedahkan dia tidak mengenali Paul dan tidak pernah mendengar tentangnya, dia mencadangkan Bethenny benar-benar berjumpa dengan Paul lama sebelum mereka mendedahkan kepada umum pada Oktober lalu. tahun.

'Saya mula berfikir bahawa hubungan yang dia lakukan dengan lelaki ini telah berlangsung lebih lama daripada yang kita semua fikirkan,' LuAnn mengesyaki.Tidak jelas sama ada LuAnn mencadangkan bahawa Bethenny berjumpa dengan Paul semasa dia berkencan dengan arwah teman lelakinya Dennis Shields , sebelum ini kematiannya yang mendadak pada Ogos tahun lepas. Beberapa bulan selepas kematian Dennis, Bethenny mendedahkan percintaan mereka kepada umum. Bethenny bagaimanapun telah terbuka tentang hakikat bahawa dia bertarikh sebelum ini Paul pada akhir 2017, sebelum kembali ke Dennis.

Juga semasaSelepas Tayangan, Sonja Morgan mengesahkan Bethenny 'kenal [Paul] sebelum ini' kerana Tinsley menambah bahawa Bethenny pernah 'berjanji dengan orang lain' semasa dia dan Dennis telah dipecahkan . Bagaimanapun, majoriti pelakon gembira melihat Bethenny meneruskan kehidupan selepas pemergian Dennis.

“Saya bimbang Bethenny masuk ke dalam guanya dan menjadi sangat tertekan. Ini adalah perkara yang lebih baik yang dia telah lakukan,” tegas Sonja.

'Saya tidak fikir terdapat sebarang peraturan atau garis panduan untuk kesedihan dan saya tidak fikir sesiapa patut mengulas mengenainya,' Dorinda Medley dinasihatkan. “Saya fikir semua orang melakukan yang terbaik yang mereka boleh dan jika itu bermakna mempunyai kawan, berkencan, apa sahaja yang diperlukan untuk mengharunginya. Orang itu telah meninggal dunia. Anda tidak melakukan apa-apa keadilan atau ketidakadilan lagi. Mereka sudah mati. Jadi, apa yang anda perlu lakukan adalah yang terbaik untuk diri sendiri.”

Mengimbas kisah percintaan silam Bethenny dengan Dennis, ibu Tinsley, Dale Mercer , seterusnya berkata bahawa Bethenny berusaha bersungguh-sungguh untuk menyelesaikan masalah dengan mendiang ahli perniagaan dan berkata ia pasti 'agak melegakan' baginya apabila dia meninggal dunia.

“Ia pasti agak melegakan. Ia seperti, 'Oh okay, sekarang saya perlu meneruskan, 'katanya.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Steve Mack/Everett Collection/Alamy, Ron Adar/Shutterstock.com, Instagram