tangkap? Apa tangkapan?! Suri Rumah Sejati New York City bintang luann delesseps sedang meneruskan rancangannya untuk membuat debut kabaret tahun ini.

Ini datang lebih seminggu selepas itu dia ditangkap kerana menyerang pegawai polis dan menentang penangkapan semasa mabuk, dan beberapa hari selepas dia mengumumkan dia menuju ke pemulihan .

Rupa-rupanya Luann, 52, telah mengusahakan aksi kabaret sebelum penahanannya, dan masih dijadualkan untuk membuat debut kelab malamnya di kelab makan malam NYC Feinstein's/54 Below pada 27 Februari dan 8 Mac.

Kelab itu laman web menyatakan, “Kehidupan glamor De Lesseps di laluan pantas di beberapa benua (bersama-sama dengan dekad yang kukuh di tengah-tengah TV realiti) menyediakan makanan untuk cerita lucu, anekdot satu-satunya, dan, sudah tentu, beberapa piawaian dan lagu-lagu pop dalam gayanya yang tiada tandingannya.” Laman web itu menambah bahawa dia akan disertai oleh 'kumpulan eklektik bintang kehidupan malam yang paling dicari di New York, kedua-dua legenda dan terkenal.'

Seperti yang kami laporkan, Luann telah ditangkap pada awal pagi 24 Disember dan didakwa dengan pelbagai jenayah termasuk mabuk tidak teratur, bateri pegawai, menentang penangkapan dan membuat ugutan terhadap penjawat awam.The laporan polis menjelaskan lebih lanjut mengenai penahanan itu, mendedahkan bahawa Luann telah memasuki bilik hotel yang salah dengan seorang lelaki misteri, dan enggan pergi apabila berhadapan dengan pengawal keselamatan hotel. Ini menyebabkan polis dipanggil dan Luann enggan mengikut arahan untuk pergi. Dia didakwa menyerang polis dan cuba melarikan diri dari belakang kereta polis sambil menjerit, 'Saya akan membunuh kamu' kepada pegawai.

Dia memohon maaf sekali lagi pada Jumaat lalu dan mengumumkan dia secara sukarela menuju ke pemulihan. Bagaimanapun tidak diketahui sama ada dia kini dalam pemulihan kerana dia mengucapkan Selamat Tahun Baru kepada peminatnya dalam catatan baharu di laman sosialnya.

Dia menyiarkan video di bawah pada 31 Disember dengan kapsyen: “Selamat Tahun Baru! ???”.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Luann de Lesseps (@countessluann)

Foto oleh: Charles Sykes/Bravo

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT LUANN MASIH MERANCANG SUMBANGAN AKTA KABARETNYA?