Tinsley Mortimer sedang memikirkan apa yang menyebabkan dia bergaduh Suri Rumah Sejati New York City bintang bersama Sonja Morgan semasa acara perbarisan baru-baru ini. Tambahan pula, adakah dia bersikap bersih tentang dirinya dikhabarkan pacaran dengan Billy Bush ?

Semasa episod malam tadi Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , yangRHONYbintang dan ibunya, Dale Mercer , memberikan laporan bercanggah tentang status hubungan Billy dan Tinsley selepas Tinsley menghubunginya pergaduhan yang tertangkap kamera baru-baru ini dengan Sonja.

“Ini perjanjiannya. Sonja dan saya… Maksud saya, kami melakukannya sepanjang masa dan saya fikir pada banyak masa, mungkin kamera tidak selalu melihatnya,” dia dijelaskan tentang pertikaian hangat mereka. 'Saya maksudkan, Kelly Dodd melakukan filem itu. Tetapi ia adalah hujah yang sama yang saya dan Sonja miliki sepanjang masa ini. Kami telah mengalaminya lagi. Di sini kita pergi lagi. Saya tidak bersyukur kerana tinggal di rumah bandar, sekali lagi.'

Semasa mereka bersedia untuk menghadiri Perarakan Kebanggaan NY bersama rakan-rakan Bravolebrities mereka, termasuk solat farahan dan Lee Anne Locken , Tinsley dan Sonja menjerit sesama sendiri di belakang sebuah van.

https://www.instagram.com/p/BzWUeiPHAoV/“[LeeAnne] adalah seperti ibu. Dia seperti, ‘Diam kamu berdua!’ ‘Diam kamu berdua!’” Tinsley mengingatkan.

Mengenai khabar angin percintaan yang dia dan Billy hadapi, Tinsley sepenuhnya menutup idea hubungan romantis dengan Billy tetapi mengaku meluangkan masa bersamanya.

“Billy sudah lama menjadi kawan saya dan saya memang pernah berjumpa dengannya. Kami pergi bowling. Kami sangat seronok tetapi kami tidak berpacaran,” dia disahkan .

Sementara itu, ibu Tinsley menceritakan kisah yang sangat berbeza.

'Saya tidak mengenali Billy tetapi saya tahu bahawa [Tinsley] mempunyai dua tarikh dengannya,' katanya.

Sebagai tindak balas, Tinsley dengan malu-malu menafikan perkara sedemikian.

“Saya tidak mempunyai dua tarikh dengannya! Apa yang awak cakapkan ni?” dia membalas tembakan.

Suri Rumah Sebenar New York Cityperjumpaan musim 11 mula disiarkan pada hari Khamis, 11 Julai, jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com