Bethenny Frankel dan Paul Bernon tidak mula berkencan pada akhir tahun lepas, seperti yang diandaikan sebelum ini. Malah, hubungan mereka bermula jauh sebelum mereka pertama kali dilihat bersama.

Semasa penampilan mahkamah pada hari Selasa, yang dihadiri oleh Paul, the Suri Rumah Sejati New York City bintang mendedahkan dia dan teman lelakinya sekarang mula menjalin percintaan 'setahun setengah yang lalu' ketika dia bertempur dengan bekas suaminya Jason Hoppy untuk hak penjagaan anak perempuan mereka.

Menurut Bethenny, dia dan Paul sebenarnya mula berkencan pada Disember 2017, hanya beberapa bulan sebelum arwah teman lelakinya, Dennis Shields , dicadangkan. Walau bagaimanapun, Bethenny dan Paul hanya bersama selama kira-kira sebulan sebelum membatalkannya kerana Bethenny 'tidak bersedia untuk itu.' Kemudian, 'mungkin sebulan selepas' kematian Dennis pada Ogos tahun lalu, Bethenny mula berkencan dengan Paul sekali lagi.

Seperti yang peminat akan ingat, Bethenny dan Paul pertama kali bergambar bersama pada Oktober tahun lalu tetapi tidak membuat hubungan mereka Instagram rasmi sehingga Disember semasa perjalanan ke Republik Dominican. Pasangan itu kemudian berdering pada Tahun Baru di Mexico dengan anak perempuan Bethenny yang berusia lapan tahun, Bryn dan dua anak Paul .

Juga semasa penampilan mahkamahnya pada hari Selasa, Bethenny menjawab soalan daripada peguam Jason, Robert Wallack , tentang kematian Dennis .'Sehari sebelum dia bersama sekumpulan rakannya di atas bot dan dia melompat dan jatuh dan memukul kepalanya dan tidak menanganinya. Itu yang kawan-kawannya beritahu saya,” dedahnya mengikut ORANG .

Dennis ditemui mati pada 10 Ogos kerana terlebih dos yang jelas tetapi kerana 'bantahan agama,' bedah siasat tidak pernah dilakukan .

Menurut Bethenny, dia mula-mula mengetahui tentang kematian Dennis daripada anak perempuannya, yang memberitahunya bahawa dia mengalami serangan jantung.

“Saya rasa dia ada merungut atau sesuatu. Saya ingat dia mempunyai beberapa masalah,” kata Bethenny.

Walaupun Bethenny tidak pernah melihat Dennis mengambil opioid, dia berkata dia tidak pasti sama ada dia seorang penagih atau tidak.

'Adakah laporan yang menyebut opioid mengejutkan?' Robert menyoal.

“Ya,” jawab Bethenny.

Bethenny berkata demikian selepas mendengar dakwaan mengenai yang sepatutnya terlebih dos , dia 'tidak pasti' sama ada dia harus mempercayainya.

'Saya tidak mempercayai semua yang saya baca, saya tidak berada di sana, saya tidak tahu apa yang berlaku pada tengah malam. Dan saya mempunyai banyak perkara berbeza yang terlintas di fikiran saya tentang apa yang boleh berlaku,” jelasnya.

Pada ketika itu, Robert memberitahu mahkamah bahawa Dennis telah memaklumkan kepada pegawai yang bertindak balas bahawa 'dia mengambil gabungan oksikodon, Vicodin, dan pil tidur' sebelum kematiannya. Dia juga dipercayai meminta pembantunya untuk memberikan Narcan, ubat yang membalikkan kesan dos berlebihan, semasa saat-saat terakhirnya masih hidup.

'Adakah anda tahu bahawa pembantunya membawa Narcan?' Robert bertanya.

“Tidak,” jawab Bethenny.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: WENN Rights Ltd/Foto Saham Alamy, Bravo TV.