Bethenny Frankel sedang membanting Penyanyi Ramona untuk komen 'agak keji' yang dia buat pada musim ini Suri Rumah Sebenar New York City.

Beberapa minggu lalu, Ramona terpaksa mengeluarkan a permohonan maaf secara terbuka selepas dia dilihat menelefon Dennis Shields , yang meninggal dunia daripada an tidak sengaja overdosis ubat preskripsi tahun lepas, seorang 'pengguna dadah.' Dan kemudian pada malam tadi Episod RHONY , Ramona meledakkan Bethenny atas hubungannya dengan Paul Bernon , yang dia dinyalakan semula hanya beberapa minggu selepas itu kematian yang dahsyat bekas tunangnya.

Semasa temu bual pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung malam tadi, Bethenny bertindak balas terhadap semua komen Ramona tentang Dennis dan kehidupan datingnya.

“Rasanya sangat buruk. Ia sebenarnya agak keji,” Bethenny berkata . 'Orang ramai datang kepada saya dan berkata sepanjang 10 tahun yang lalu, dia telah melakukan beberapa perkara yang agak jahat tetapi itu adalah yang paling teruk.'

semasaSuri Rumah Sebenar New York City, selepas Dorinda Medley memberitahunya bahawa Bethenny mengalami masa yang 'mengerikan' menghadapi pemergian Dennis, Ramona mengemukakan soalan tentang betapa kecewanya Bethenny selepas dia tiba lewat ke Berkshires berikutan percutian selama beberapa hari bersama Paul di Boston .'Ayuh, dia berada di Boston dengan lelaki lain sekarang. Betapa mengerikannya?” Ramona bertanya.

Walaupun Ramona menghubungi Bethenny selepas membuat komen, dia tidak meminta maaf. Sebaliknya, dia memberitahu Bethenny bahawa dia berusaha untuk mengeluarkan komennya daripada rakaman itu.

'Dia berkata, 'Saya tidak tahu apa yang perlu saya katakan, saya telah cuba bertanya jika ia tidak boleh ditayangkan,'' jelas Bethenny. “Saya berkata, ‘Saya tidak tahu apa yang hendak saya katakan.’ Saya tidak tahu apa yang hendak saya katakan. Tetapi saya berkata kepadanya baru-baru ini, 'Saya tidak menyimpan kebencian. Saya tidak marah.’ Kerana saya tidak berasa marah seperti dulu dalam rancangan itu. Anda tidak boleh hidup di dalamnya. Saya telah melakukannya untuk sekian lama.'

“Ia teruk. Dan dia hanya, anda tahu, dia melakukannya tanpa henti,' tambahnya. 'Setiap episod, ada sapuan lain, sapuan lain.'

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Gambar: Instarimages