Bethenny Frankel sedang mendedahkan kemas kini mengenai hubungannya dengan bekas Suri Rumah Sejati New York City bintang bersama Carole Radziwill dan berkongsi pendapatnya Lisa Vanderpump bertelagah dengan Kyle Richards dan Tambah Dada .

Semasa penampilan di Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung Selepas Tayanganpada hari Rabu, seorang pemanggil menelefon untuk bertanya kepada Bethenny sama ada Carole menghubunginya selepas mengetahui Ogos 2018 kematian bekas tunangnya, Dennis Shields .

'Dia menghantar kad dan saya sebenarnya terserempak dengannya baru-baru ini dan kami mempunyai masa yang singkat,' Bethenny dikongsi .

Carole berhenti Suri Rumah Sebenar New York CityJulai lepas selepas bertelagah dengan Bethenny sepanjang musim 10.

'Dia bermimpi tentang saya pada malam sebelumnya,' Bethenny menyambung. “Ibu arwah suaminya meninggal dunia dan saya menghantar mesej kepadanya apabila ia berlaku beberapa minggu lalu. Jadi ia bersih, yang merupakan cara terbaik.”

Bagi Lisa dan Kyle baru-baru ini jatuh pada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Bethenny berkata dia mengesyaki mereka akan melakukannya akhirnya berdamai sebelum bercakap tentang perbualan dia baru-baru ini, melalui teks, dengan Rinna.

“Berdasarkan cara Kyle bercakap, saya tidak fikir ia akan berakhir, tetapi seperti yang saya katakan kepada Lisa [Rinna] melalui teks, dan saya tidak tahu semua latar belakang kerana ia sengit dan ada banyak daripada latar belakang, jika anda akan mengambil gambar di V itu, anda lebih baik tidak terlepas,” dedah Bethenny.

'Saya berkata kepada Lisa [Rinna], 'Anda perlu mendaratkannya.' Jika mereka cuba meletakkannya di tanah dan ada satu jari yang bergerak, lebih baik anda pastikan dia mati dan dia tidak,' tambahnya. .

Dan awal hari ini, Bethenny menggunakan Twitter untuk menjelaskan komennya, menyatakan dia tidak bermaksud untuk membayangkan Rinna mempunyai rancangan untuk menghapuskan Vanderpump.

“Saya berada di @BravoWWHL PM lepas & @andy bertanya kepada saya tentang “anjing”. Saya berkawan sejati dengan @lisarinna bc dia menembak terus tanpa mengejar,' tweet Bethenny pada 11 April. 'Saya menghantar mesej kepadanya & rakan saya @kylerichards sepanjang masa & FAKTA, mereka SIFAR kaitan dengan mana-mana item yang bocor. Itu yang saya tahu.”

https://twitter.com/Bethenny/status/1116361621528555521

Dia menambah, 'Tambahan pula, sebarang tuduhan 'penyingkiran' adalah tidak masuk akal. Kadangkala, sekumpulan menjadi penat dengan tindakan rakan pelakon & berkomunikasi dalam & luar kamera. @KyleRichards adalah kawan sejati dengan @LisaVanderpump & saya menyatakan bahawa LVP bukan orang yang boleh berbaring.'

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kristin Callahan/ACE PICTURES/INSTARimages.com, Michael Simon/startraksphoto.com, Bravo TV