Bethenny Frankel terbuka tentang kehancuran Miaminya semasa episod 20 Jun Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

Selepas LuAnn de Lesseps dicadangkan kepada Realiti Blurb bahawa dia dan Bethenny kini berada di tempat yang lebih baik , yang Suri Rumah Sejati New York City star mengaku mencapai titik didihnya dengan LuAnn selepas berasa tercetus oleh tingkah lakunya semasa perjalanan pelakon mereka .

'Ia adalah satu letupan dan reaksi kepada banyak perkara,' dia dijelaskan . 'Jelas sekali, tiada siapa yang bertindak seperti itu di mana-mana restoran, tidak kira apa yang berlaku. Terdapat takat didih tetapi ada sesuatu yang saya perhatikan dalam dirinya yang benar-benar mencetuskan saya.”

Menurut Bethenny, dia dan LuAnn pernah bertelagah dengan cara yang sama pada masa lalu. Selepas berasa seolah-olah LuAnn tidak dapat memikirkan sesiapa kecuali dirinya sendiri, walaupun segala bantuan yang Bethenny tawarkan kepadanya di tengah-tengah perjuangannya yang tenang pada tahun 2018, Bethenny membentak.

“Saya betul-betul ada dua peguam pada hari Ahad datang ke rumahnya. Dan Dennis berfikir untuk menyelamatkannya daripada situasi $6 jutanya. Jadi, saya pergi sepenuhnya. Saya mendapat bayaran untuk pemulihannya. Jadi, saya hanya rasa seperti… ‘Apa kejadahnya? siapa awak Bagaimana awak tidak sedar diri?'” Bethenny teringat. “Dan sejurus selepas itu, dia seperti, 'Baiklah, saya telah melalui banyak perkara.' Saya tidak mahu menjadi seperti, 'Saya telah melalui banyak perkara,' tetapi saya telah melaluinya. melalui sedikit tahun ini.”Musim panas lalu, selepas LuAnn memeriksa dirinya ke dalam pemulihan buat kali kedua, Bethenny mengalami kerugian teman lelakinya yang lama, Dennis Shields .

“Itulah yang berlaku. Ia muncul,” Bethenny meneruskan tentang kerosakannya.

Walaupun Bethenny berkata dia berasa tidak senang dengan tingkah lakunya, rakan pelakonnya meyakinkannya bahawa dia tidak melakukan kesalahan sebaik sahaja mereka tiba kembali ke sewa percutian mereka selepas makan malam yang dramatik itu.

'Semua orang berkata, dan ini adalah kumpulan yang tidak henti-henti, semua orang berkata, 'Anda tidak perlu menyesal. Anda tidak melakukan apa-apa kesalahan.’ Dan saya seperti, ‘Saya lakukan.’ Saya berasa benar-benar... tidak terpengaruh. Tetapi semua orang mendapatnya, 'katanya.

Sebagai tindak balas kepada komen Bethenny, LuAnn berkongsi beberapa tweet.

'Saya tidak berhutang nyawa kepada Bethenny Frankel, kawan-kawan ada membantu satu sama lain dalam #WWHL,' baca catatan pertama LuAnn.

'Anda tidak membantu seseorang dan membuangnya ke muka mereka #RHONY,' tulisnya dalam tweet keduanya.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com, Raymond Hagans/Media Punch/INSTARimages.com