The Suri Rumah Sejati New York City bintang Bethenny Frankel on-and-off lagi boyfriend Dennis Shields sudah mati.

Menurut laporan baharu, Dennis ditemui mati di rumahnya, di Menara Trump, pada usia 51 tahun.

Muka surat Enam melaporkan bahawa dia meninggal dunia akibat disyaki overdosis dadah. Mayatnya ditemui awal pagi tadi.

Sebelum dia meninggal dunia, sumber memberitahu outlet bahawa Dennis meminta pembantunya untuk mentadbir Narcan (ubat yang membalikkan dos berlebihan ubat opioid) sekitar jam 9 pagi, kerana dia percaya dia mengambil pil preskripsi secara berlebihan. Malangnya, jurubank NYC tidak sedarkan diri sebelum ubat itu dapat disepak masuk.

Dia disahkan meninggal dunia tidak lama kemudian. TMZ menambah bahawa polis percaya dia terlebih dos pada oksikodon.Dennis, siapa muncul pada musim RHONY ini , mula berkencan dengan Bethenny, 47, pada 2016. Kedua-duanya telah hidup dan mati sejak itu. mengikut laporan , mereka masih bersama setakat Mac tahun ini.

Semasa penampilan TV Mei diRancangan Steve Harvey, Bethenny bercerita tentang hubungannya dengan Dennis.

'Saya telah bersama seseorang selama bertahun-tahun,' dia dikongsi . “Ia seperti perkongsian di mana jika kami bukan rakan sepasukan dan ia tidak berfungsi dan seorang lelaki jatuh, maka seorang lagi akan turun. Kami cuba untuk benar-benar menjadi rakan kongsi yang baik dan menjadi rakan sepasukan yang baik dan saya rasa perhubungan adalah aneh - dan ini kedengaran sejuk - tetapi sedikit sebanyak perniagaan. Jika kedua-dua orang tidak berpuas hati dengannya tetapi sedikit tidak selesa dan melepaskan sesuatu atau menyerah [kepada] sesuatu, ia tidak akan berkesan. Jadi kedua-dua pasangan perlu berkata, ‘Baiklah, saya bersedia untuk ini.’ ”

Setakat ini, Bethenny masih belum mengulas mengenai pemergian sedih bekas teman lelakinya itu.

Kredit Foto: Frank Lewis/startraksphoto.com