Dorinda Medleymemecahkan kesunyian tentang saat janggal dengan Penyanyi Ramona pada episod Rabu Suri Rumah Sebenar New York City .

Dorinda dan Sonja Morgan duduk untuk membincangkan ucapan janggal, di mana tumpuan utama, Bridie Farrell , kelihatan pudar ke latar belakang. Bridie ingin berkongsi kisah penderaan seksualnya, tetapi Ramona, Dorinda, dan Sonja terus bercakap antara satu sama lain, menjadikan keseluruhan adegan itu menjadi satu daripada yang lebih berasa ngeri dalam sejarah rancangan itu.

Dorinda dan Sonja duduk bersama-sama untuk mengimbas kembali kejadian semasaRHONY Selepas Tayangan .Selepas memanggil Ramona kerana mengerikan dalam mengingati nama, Sonja memberi kredit kepada Dorinda, memanggilnya rahmat penyelamat dalam situasi itu.

'Anda segera mengambil ucapan itu, saya fikir anda melakukan kerja yang hebat. Saya tahu kami kelihatan seperti ituTiga Stoogessedikit, tetapi…saya rasa awak adalah penyelamat jika ada,” Sonja memberitahu Dorinda.

Dorinda memotong ucapan selepas Ramona terus meraba-raba dengan kata-katanya, memanggil Bridie untuk Birdie. Semasa Sonja mula ketawa dan mengingatkan Ramona tentang kesilapannya, Dorinda cuba mendapatkan kembali tumpuan mengapa mereka semua berada di sana. Ramona mungkin tidak melihatnya seperti itu, tetapi Dorinda mendakwa dia cuba menyelamatkan rakannya.'Saya berharap untuk menyelamatkannya. Inilah perkaranya: Dia mahu kami terlibat dalam badan amal ini, tetapi adakah dia benar-benar?' Dorinda berkata, dengan Sonja menunjukkan bahawa Ramona hanya mahukan senarai tetamu mereka. “Pada penghujung hari, saya sering melihatnya. Ia adalah sejenis yang memonopoli perkara gambar itu. Tetapi, pada masa ini, saya fikir saya menyelamatkannya kerana dia tidak menyebut apa-apa tentang badan amal itu, dan anda tidak boleh berbuat demikian. Jadi, tapi saya tak kisah.”

Ini bukan kali pertama Dorinda meluahkan kekecewaan terhadap Ramona. Hanya semasa episod minggu lepas, dia menuduh Ramona lompat meja di acara lain . Selain itu, Ramona juga mendarat dirinya di dalam air panas selepas komen tentang Dennis Shields ‘kematian.

Walaupun Ramona mengingatkan semua orang bahawa dia adalah mangsa penderaan dirinya, Sonja dan Dorinda tidak fikir Ramona mempunyai apa yang diperlukan untuk menerajui badan amal yang bersifat khusus ini. Selain itu, mereka merasakan dia datang ke acara itu dengan tidak bersedia.

'Baginya, saya rasa ia lebih kepada acara sosial,' kata Dorinda dengan Sonja menambah, 'Dia sangat prihatin tentang siapa yang akan berada di sana.'

Suri Rumah Sebenar New York Citydisiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam EST di Bravo.

Kredit Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com, Instarimages