Semasa episod terakhir Suri Rumah Sejati New York City , luann delesseps telah dituduh bertindak seperti 'diva' oleh rakan pelakonnya selepas dia menjadi sangat kecewa kerana terpaksa tinggal di dalam Dorinda Medley's 'bilik ikan' semasa percutian pelakon di Berkshires.

Drama itu bermula apabila Luann dimaklumkan bahawa semua bilik lain di rumah percutian Dorinda's Blue Stone Manor telah dipilih oleh wanita lain dan dia akan tinggal di dalam bilik dengan hiasan ikan. Luann tidak terlalu gembira kerana dia merasakan dia sepatutnya mendapat bilik milik anak perempuan Dorinda Hannah , yang pergi ke Bethenny Frankel .

“Jangan beritahu saya saya di bilik ikan. Jika saya berada di dalam bilik ikan, saya akan panik. Saya tidak boleh berada di dalam bilik ikan,” kata Luann di hadapan Dorinda, sebelum merujuk kepada Bethenny sebagai “Puan Bethenny” kerana meminta Dorinda untuk bilik Hannah.

Dalam blog Bravo terbarunya, Luann tidak meminta maaf kerana dia menafikan bahawa dia berkelakuan seperti diva. Malah, dia merasakan rakan pelakonnya adalah mereka yang berlagak seperti diva.

'Pertanyaan saya tentang yoga dan urutan tidak bertujuan untuk membuatkan Dorinda berasa seperti pemilik rumah penginapan. Apabila saya mempunyai kawan di rumah saya, saya gembira untuk mengatur apa sahaja yang mereka minta (dalam alasan), dan kami sentiasa melakukan yoga dalam perjalanan kami. Jadi apabila Dorinda dan gadis-gadis itu berlagak seolah-olah saya angkuh untuk bertanya, saya terkejut!,” menulis Luann.Dia menyambung, 'Mengenai terperangkap di dalam bilik ikan, saya tinggal di sana SETIAP KALI (mengapa?), kerana wanita tidak pernah mahu. Jadi, siapa diva di sini?”

Dalam blog Dorinda, dia bagaimanapun panggil Luann kerana 'sikap berhak' dan 'terus-terang biadap' kelakuannya.

“Di manakah saya harus bermula dengan Berkshires? Saya tahu ini akan menjadi sukar, tetapi saya akan melakukan segala-galanya untuk menjadikannya sebaik mungkin, dan jika itu bermakna menempah yoga, urutan dan apa sahaja lagi, saya akan melakukannya untuk menenangkan Lu... Saya akan melangkah dengan berhati-hati untuk menampungnya,” bermula Dorinda. 'Lu, sebaliknya, datang ke Wheatleigh dengan sikap yang sangat bongkak dan berhak.'

Dorinda kemudian membidik permintaan Luann untuk bilik Bethenny.

Dia menyambung, 'Ini jelas kasar dan sukar dipercayai di semua peringkat. Secara ringkasnya: Anda seorang tetamu, dan Bethenny menyelamatkan nyawa anda dari segi emosi, kewangan dan fizikal. Saya secara peribadi akan tidur di kaki 'Madame Bethenny' (sebagai Lu memanggilnya) jika perlu selepas apa yang dia dan Barbara lakukan untuknya!'

SONJA MORGAN DEDAH KENAPA RHONY MEMBOIKOT PARTI PERDANA!

“Omong-omong, bilik ikan itu bagus, dan saya harap jika saya tinggal bersama awak di rumah awak, Lu, awak boleh bertolak ansur seperti yang saya cuba lakukan. Tidak ada bilik buruk di rumah saya, dan ia juga bukan di belakang rumah. Tuntutan ini dan rasa berhak ini bukanlah pandangan yang baik untuk sesiapa, terutamanya awak, Lu,” kata Dorinda mengakhiri.

Satu episod baruSuri Rumah Sejati New York Citydisiarkan malam ini di Bravo pada 9/8c.

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA FIKIR LUANN BERTINDAK SEPERTI DIVA?

Kredit Foto: Jason Mendez/startraksphoto.com, lev radin/Shutterstock.com