luann delesseps melanggar percubaannya dua kali dan sekarang Suri Rumah Sebenar New York bintang bercakap tentang kesilapannya.

Luann telah mengeluarkan kenyataan susulan berita semalam bahawa dia gagal dalam ujian alkohol pada akhir April, dan kemudian menolak cadangan untuk kembali ke pemulihan. Pelanggaran terbarunya berlaku hanya dua bulan selepas dia mula-mula melanggar masa percubaannya dengan gagal memberikan bukti bahawa dia telah menghadiri mesyuarat AA yang dia dikehendaki.

'Saya mengambil sikap tenang saya dengan sangat serius dan seperti kebanyakan orang dalam situasi saya, ia adalah perjuangan harian,' kata Luann. ORANG majalah dalam satu kenyataan selepas laman web itu memperoleh laporan mengenai kemajuan bintang realiti itu. 'Saya tetap komited untuk melakukan apa sahaja untuk meneruskan gaya hidup sihat yang sihat.'

Laporan berkenaan difailkan pada 24 April dengan Jabatan Pembetulan Florida. TheRHONYstar dapat mengelak masa penjara, berikutan penahanannya kerana menyerang pegawai polis semasa mabuk, dengan bersetuju dengan perjanjian pengakuan yang meletakkannya dalam percubaan selama satu tahun dan memerlukannya melakukan 50 jam perkhidmatan masyarakat.

Dia juga dikehendaki menghadiri mesyuarat AA dua kali seminggu, dan tidak memiliki atau mengambil alkohol atau dadah haram. Akhir sekali, dia dikehendaki menghadiri Kelas Kesan Mangsa yang dianjurkan oleh Ibu Menentang Memandu Mabuk.Ujian alkohol yang gagal menangkap Luann mengambil alkohol selepas persembahannya di Chicago, di mana dia mengambil 2 gelas mimosa.

'Subjek itu juga diberi pilihan untuk dipasang dengan alat pemantau buku lali alkohol di mana dia menolak menyatakan bahawa ia terlalu mengganggu,' kata laporan itu dengan Luann menolak rawatan kerana jadual lawatannya.

Laporan itu seterusnya mengatakan bahawa Luann nampaknya tidak serius tentang ketenangannya atau tentang perintah mahkamah.

Pada masa ini, tiada keputusan dibuat tentang rupa masa depan Luann, tetapi mahkamah boleh membuat keputusan untuk membuat contoh daripadanya. Tetapi sumber yang rapat dengan Luann mendakwa dia mengambil semua ini dengan sangat serius.

'Luann mengambil semua ini dengan sangat serius,' sumber yang rapat dengan Luann memberitahu laman web itu. “Dia kekal positif dan penuh harapan sepanjang perjalanan ini dan telah pun menamatkan perkhidmatan masyarakat dan kursus MADDnya. Dia terus menghadiri mesyuarat AA secara tetap juga. Rakan-rakannya semua terus bersatu di belakangnya, dan tahu bahawa ketenangan adalah satu hari pada satu masa.

Percubaan Luann dijadualkan berakhir pada 28 Ogos 2019.

Suri Rumah Sebenar New Yorkdisiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam EST di Bravo.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo