Suri Rumah Sebenar New York City bintang luann delesseps tidak menghargai Penyanyi Ramona Tuduhan tentang dia minum 'di sebelah' pada perjumpaan itu.

Dalam ansuran kedua minggu lepas RHONY perjumpaan semula , topik terbaharu Luann berus dengan undang-undang selepas melanggar masa percubaannya telah terbuka untuk perbincangan. Bethenny Frankel adalah orang pertama yang mengakui bintang bravo itu meninggalkan pemulihan lebih awal, kerana dia pergi selepas hanya tiga minggu untuk kembali ke rancangan kabaretnya. Ini menyebabkan suri rumah yang lain, terutamanya Ramona, untuk serang bintang realiti berusia 54 tahun tentang tidak mengambil serius tentang ketenangannya.

“Ini seperti ABC! Bulan pertama tidak berkesan untuk anda, pai madu? Awak tinggal lagi enam bulan, empat bulan,” jerit Ramona dari hujung sofa pertemuan semula. Luann kemudian menepisnya, menggumam, 'Jangan bercakap dengan saya, Cik Pinot Grigio.'

Ramona kemudian terus menuduh Luann 'minum sebelah' dalam apa yang disebutnya sebagai 'cinta yang sukar.' Tetapi Luann menerima kata-kata ini dengan keras, memandangkan apa sahaja yang dikatakan wanita tentang ketenangannya akhirnya boleh digunakan terhadapnya.

Dalam temu bual dengan ET Dalam Talian , penyanyi 'Money Can't Buy You Class' itu meluahkan betapa sakit hati dia tentang pertukaran itu.“Banyak apa yang Ramona katakan dalam perjumpaan itu membuatkan saya menghadapi masalah, kerana orang ramai melihatnya dan mereka mendengarnya,” Bravo-lebrity itu menyambung, “Ia tidak membantu saya dan ia tidak membantu saya melaluinya. situasi sukar ini, jadi saya benar-benar tidak menghargai beberapa komen yang dibuat oleh Ramona dalam episod pertemuan semula kedua.”

Dalam temu bual itu, Luann turut mengusik mengenai bahagian ketiga perjumpaan itu, yang akan disiarkan malam ini. '[Ramona] tidak menjadi lebih baik dalam episod pertemuan semula ketiga dan anda akan melihatnya,' bintang kabaret itu menyambung. “Ia hanya kelihatan sangat benci dan tidak menyokong sebagai seorang wanita. Bagi seorang wanita yang mendakwa menyokong wanita, dia tidak begitu menyokong.”

Tetapi suri rumah OG New York itu memberi harapan kepada peminat tentang apa yang diharapkan dalam episod akhir musim ini minggu ini.

“Saya rasa apa yang anda akan lihat pada bahagian terakhir perjumpaan itu ialah banyak perdamaian, ramai orang memiliki barangan mereka, ramai daripada saya akan menjelaskan mengapa saya begitu terlibat dalam kabaret saya dan menjaga saya sendiri, dan memang sepatutnya,” katanya.

Luann juga berkata kami akan melihat 'banyak perdamaian dan bergerak ke hadapan dengan wanita.'

Walaupun segala keburukan yang dilemparkan kepada Luann pada perjumpaan itu, dia menegaskan bahawa dia berada dalam keadaan baik dan berada 'di tempat yang lebih baik' berkat tumpuan baharunya pada kecergasan fizikal dengan bantuan jurulatih The CircHIIT, Mohamed Elzomor. “Ia menegangkan kulit dan ia benar-benar membuatkan otot bekerja dengan lebih berkesan daripada senaman biasa. Dan selama 20 minit anda mendapat senaman selama sejam, jadi ia sesuai untuk seorang gadis seperti saya semasa dalam perjalanan,” kata bintang Bravo itu.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 reunion bahagian tiga disiarkan pada hari Khamis, 25 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: WENN Rights Ltd/Foto Saham Alamy, Janet Mayer/startraksphoto.com