luann delesseps ' pegawai percubaan mahu dia mengambil keperluannya perjanjian rayuan baru-baru ini lebih serius.

Menurut laporan baru, the Suri Rumah Sejati New York City star tidak mematuhi keperluan percubaan yang dia diletakkan untuk mengikutinya tangkapan mabuk di Palm Beach pada Disember 2017 dan pegawai percubaannya telah memfailkan dokumen mahkamah terhadapnya.

Dalam dokumen, yang diperolehi oleh TMZ pada 9 Februari, LuAnn didakwa tidak memberikan sebarang bukti kepada pegawai percubaannya bahawa telah menghadiri dua mesyuarat Tanpa Nama Alkohol yang dia perlu hadiri setiap minggu dan bahawa dia gagal mematuhi ujian dadah secara rawak.

Nasib baik bagi LuAnn, pelanggaran percubaan ini dianggap kecil, jadi dia belum didakwa lagi. Dia bagaimanapun, diberi amaran keras daripada pegawai percubaannya yang mendedahkan dalam dokumen bahawa selepas enam bulan pengawasan, bintang realiti itu tidak mematuhi syarat percubaannya.

Apa yang LuAnn lakukan ialah 25 jam khidmat masyarakat, iaitu separuh daripada 50 jam yang dia perlu selesaikan sebelum 28 Ogos.LuAnn telah ditangkap pada Malam Krismas pada 2017 kerana menyerang seorang pegawai polis selepas didakwa menceroboh bilik hotel yang bukan miliknya. Dia kemudian didengari memberitahu pegawai dia akan 'membunuh' dia jika dia tidak berhenti menyentuhnya semasa penahanan.

Berikutan pemenjaraannya yang singkat, LuAnn memasuki a program pemulihan selama berminggu-minggu pada awal tahun 2018 dan kembali menjalani rawatan musim panas itu.

Suri Rumah Sebenar New York City musim 11 tayangan perdana pada hari Rabu, 6 Mac jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com