The Suri Rumah Sejati New York City bintang LuAnn de Lesseps kini sedang disaman oleh bekas suaminya, Kira Alexandre de Lesseps , dan dua anaknya, kerana pada dasarnya dia dituduh mencuri daripada anak-anaknya.

Hanya lebih seminggu selepas bintang RHONY bersatu semula dengan bekas suaminya pada a pesta di The Hamptons , Count dan dua anak mereka, Lesseps Krismas dan Kemenangan Lesseps , telah memfailkan saman terhadapnya, mendakwa dia telah salah urus kepercayaan mereka dengan melanggar perjanjian perceraian yang mereka tandatangani hampir sedekad lalu.

mengikut Halaman Enam, semasa Luann dan Count bercerai pada 2009, selepas perkahwinan mereka selama 16 tahun, Luann telah dianugerahkan rumah Bridgehampton pasangan itu di bawah perjanjian yang memerlukan dia mewujudkan amanah yang akan memberikan Noel dan Victoria dengan separuh daripada rumah.

Sebaliknya, Luann gagal mencipta kepercayaan dan menjual rumah Bridgehampton dengan harga $8 juta pada 2014. Dia kemudiannyamembeli hartanah $3.1 jutadi Pelabuhan Sag.

Bertahun-tahun kemudian, LuAnn kini cuba menjual rumah supaya dia boleh membeli sendiri rumah baru di bahagian utara New York - dan telah 'mengancam' untuk tidak membenarkan anak-anaknya mendapat potongan keuntungan.Selain meminta mahkamah mengisytiharkan bahawa LuAnn telah melanggar syarat perceraiannya, Count dan anak-anak mereka meminta penjualan rumah Sag Harbour disekat.

LIHAT FOTO RUMAH SAG HARBOUR LUANN!

Pada 2 Julai, LuAnn membuka laman Instagramnya semasa menghabiskan masa di The Hamptons dan mengisytiharkan bahawa dia dan bekas suaminya mempunyai 'pertemuan semula paling hebat yang pernah ada.'

“Pertemuan semula yang paling hebat! Seronok menghabiskan hujung minggu bersama anak-anak dan The Count. Juga menghitung berkat saya! Meraikan 6 bulan ketenangan! Selamat 4 Julai, semua!” dia menulis dalam kapsyen foto di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Luann de Lesseps (@countessluann)

LuAnn belum lagi menangani kes terhadapnya.

Suri Rumah Sebenar New York Citydisiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Ron Adar/Shutterstock.com, Everett Collection/Shutterstock.com, Instagram

BERITAHU KAMI – APA YANG ANDA BUAT DARI SAMAN INI? ANDA TERKEJUT DENGANNYA?