Suri Rumah Sebenar New York City bintang luann delesseps mungkin telah melompat senapang mengumumkan penampilan masa depannya sebagai Mama Morton masukChicagodi Broadway.

Seperti yang kita saksikan dalam penutup perjumpaan semula episod RHONY minggu ini, Luann dikritik keras oleh Bethenny Frankel , Penyanyi Ramona , dan Barbara Kavovit kerana kebolehannya menyanyi - atau kekurangannya. Mereka semua bersetuju bahawa walaupun dia seorang penghibur yang baik, kemahiran menyanyinya boleh menggunakan beberapa kerja. 'Anda bukan Adele,' kata Barbara pada satu ketika.

Tetapi penghibur berkepala besar itu mengambil kata-kata kasar itu dengan tenang. Dia memastikan untuk mengingatkan pelakon bahawa dia mesti melakukan sesuatu dengan betul memandangkan pertunjukan persembahannya yang mengagumkan namun mengejutkan.

'Saya ingin memberitahu anda sekarang, bahawa bagi seseorang yang tidak boleh menyanyi, saya baru sahaja mendapat pelakon dalam 'Chicago' di Broadway,' suri rumah berusia 54 tahun itu bercakap besar.

Bagaimanapun, bintang kabaret itu kini berundur dengan komen pertemuan semulanya. Pada hari Jumaat, wakil Luann memberitahu Muka surat Enam bahawa keputusan pemutus ini sebenarnya tidak ditetapkan.'Disebabkan konflik penjadualan, antara dia [pertunjukan Bravo], barisan perhiasannya dan lawatan kabaretnya yang berjaya [dengan 'The Countess and Friends'] Luann tidak akan menyertai pelakon 'Chicago' pada masa ini,' kata wakil itu.

Kenyataan daripada wakil Luann datang beberapa minggu selepas Halaman Enam menghubungi wakil untuk rancangan itu untuk mengesahkan dakwaan Luann. Rancangan itu mengeluarkan kenyataan ketika itu menyatakan: 'Luann de Lesseps tidak disahkan untuk menyertai pelakon 'Chicago' pada masa ini.'

Jadi, buat masa ini, nampaknya Countess TIDAK akan membintangiChicagodi Broadway. Tidak jelas mengapa penyanyi 'Money Can't Buy You Class' mengumumkan pemutus secara awal.

Musim ke-11 RHONY baru sahaja tamat, dan penggambaran masih belum bermula pada musim baharu.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com