luann delesseps ' bekas suami, Tom D'Agostino Jr. , melawan balik selepas dituduh menipu Suri Rumah Sebenar New York City bintang.

Mengikuti rancangan 'Countess And Friends', di mana LuAnn mendakwa Tom menipunya semasa perkahwinan mereka yang singkat, Tom dilaporkan memberitahu rakan-rakannya bahawa walaupun benar dia curang, dia hanya berbuat demikian kerana LuAnn menipunya terlebih dahulu.

Pada 1 April, Muka surat Enam mendedahkan Tom didakwa telah mengejek LuAnn dengan memberitahu rakan-rakan dia 'tidak menyedari saya berkahwin dengan Walgreens,' merujuk jumlah pil yang LuAnn kononnya ada di sekitar rumah.

LuAnn dan Tom berkahwin pada Malam Tahun Baru 2017 dan mengumumkan berakhirnya perkahwinan mereka hanya beberapa bulan kemudian, pada Ogos 2018. Kemudian pada tahun itu, LuAnn telah ditangkap di Palm Beach, FL kerana menceroboh dan dituduh mabuk menendang seorang polis dan mengancam untuk 'membunuh' dia.

Selepas penahanan itu, LuAnn mengakui dalam blog bahawa dia ubat sendiri dengan alkohol untuk mengatasi perpisahannya dengan Tom.“Saya ditahan di hotel sama tempat saya makan tengah hari yang mengakhiri hujung minggu perkahwinan kami. Walaupun saya tahu sebelum saya meninggalkan NYC bahawa saya tidak memproses emosi saya tentang perceraian saya, saya tidak mendapatkan bantuan profesional, 'sambungnya. “Sebaliknya, saya mengubati sendiri untuk membunuh rasa sakit…bukan idea yang baik! Saya terlanggar tembok di Palm Beach, dan kesan daripada tindakan saya membuatkan saya sedar bahawa saya lebih baik menangani masalah saya sebelum saya mencederakan seseorang atau diri saya sendiri.”

LuAnn memasuki program pemulihan selama seminggu selepas penahanan dan kembali ke pemulihan pada Julai tahun lalu untuk rawatan tambahan.

Sebagai tindak balas kepada dakwaan kafir Tom yang dilaporkan, LuAnn berkata, 'Saya berharap [D'Agostino] selamat. Saya telah berpindah, dan saya harap dia boleh melakukan perkara yang sama.”

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada malam Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Lisvett Serrante/NSTARimages.com