Sonja Morgan mengalami krisis semasa bercuti di The Berkshires bersamanya Suri Rumah Sejati New York City bintang bersama semasa episod malam Rabu dan kemudian menerangkan dirinya dalam blognya.

Semasa persembahan, LuAnn de Lesseps berkata semasa lawatan mereka ke rumah keluarga Morgan, Sonja kelihatan berubah menjadi 'Lady Morgan.' Sementara itu, Penyanyi Ramona bimbang Sonja mula berpusing dan mencadangkan mereka keluar dari rumah agam itu.

Selepas terbalik pada Dorinda Medley kerana menyentuh surat keluarga Morgan semasa lawatan ke rumah agam yang dibina untuk kakak kepada datuk bekas suaminya, John Adams Morgan , Sonja menjelaskan mengapa dia bertindak secara tidak rasional terhadap rakan pelakonnya, memberitahu pembaca blognya bahawa mengingati semua tekanan menjadi sebahagian daripada keluarga Morgan harus dipersalahkan atas sebab dia menjadi 'mengamuk'.

“Seperti yang anda boleh tahu daripada reaksi saya, TIDAK boleh menyentuh surat keluarga Morgan yang bersejarah. Mereka perlu dilindungi di belakang plexiglass. Itulah sebabnya saya perlu berpindah dari rumah bandar itu,” katanya menulis . “Mengekalkan barang antik dan artifak bersejarah menjadi tertekan. Saya hanya perlu menjadi Sonja semula — orang yang hadir ke mesyuarat, mengumpul wang untuk badan amal, dan kembali ke kehidupan peribadinya yang berasingan,” jelasnya. 'Saya adalah ibu kepada pewaris keluarga Morgan, tetapi dia akan pergi ke kolej tidak lama lagi, jadi tugas saya untuk mengekalkan kestabilan rumah zaman kanak-kanaknya selesai.'

'Ini masa saya sekarang,' tambah Sonja.Sonja juga menegaskan anjing Coco tidak pernah berada dalam bahaya.

“Saya perlu mengamuk di Berkshires! Ia satu-satunya cara untuk mengendalikannya. Sudah tentu, saya mempunyai Coco sebagai rakan kongsi saya yang boleh dipercayai sepanjang masa. Saya tidak tahu mengapa semua orang terkejut dan berkata, 'Letakkan anjing, letakkan anjing!' Mereka pada dasarnya mengatakan letakkan anjing itu dan tiada siapa yang cedera! Saya rasa saya akan mendapat dek jika saya tidak melakukannya. Ya ampun. Orang jahat parti,' tulisnya.

Juga dalam blognya, Sonja berkata dia terkejut melihatnya ahli pelakon baru Barbara Kavovit buang dia ke bawah bas selepas dia bersandar dengan wanita lain semasa perjalanan mereka.

'Saya tidak percaya bahawa Barbara cuba melemparkan AKU ke bawah bas dengan Bethenny dan Luann ini bergaduh kerana B mendapat bilik terbaik,' katanya. 'Apabila Bethenny tiba, saya memegang tangan Barbara di luar rumah sambil melihat ke dalam manakala gadis-gadis lain berkata dia tidak sesuai dan berpakaian agak kasar di sekeliling tepi.'

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Instarimages