Tinsley Mortimer sedang bercakap mengenai khabar angin baru-baru ini yang mendakwa dia kini berpacaran dengan bekas Akses Hollywood hos bersama Billy Bush .

Berikutan laporan Radar Online di mana ia dicadangkan bahawa kedua-duanya baru-baru ini dilihat menjadi selesa dengan satu sama lain, pihak Suri Rumah Sejati New York City star telah mendedahkan kedudukan dia dan Billy.

“Saya dan Billy sudah lama berkawan baik. Dan anda tahu, saya sedang berkencan, 'kata Tinsley Mortimer Kami Mingguan pada pelancaran dia Winky Lux sebatan kerjasama pada 12 Jun. 'Saya berkencan.'

Menurut laporan itu, Tinsley dan Billy didakwa menikmati tarikh di Brooklyn Bowl pada 1 Jun, hanya beberapa minggu selepas dia dan Scott Kluth mencetuskan khabar angin tentang pertemuan semula apabila mereka berada bergambar berpegangan tangan di New York City .

Walaupun Tinsley mengesahkan dia dan Billy tidak terlibat dalam hubungan eksklusif, dia berkata dia pernah berpacaran dengan bapa tunggal. Dia berkata dia lebih suka kawannya menjalinkan hubungan dengan lelaki, berbanding menggunakan aplikasi temu janji.'Saya benar-benar berkencan sepenuhnya lagi, seperti berkencan sepenuhnya, yang bagus,' jelasnya. 'Saya biasanya akan pergi dari satu ke seterusnya ke seterusnya dan kali ini saya sebenarnya benar-benar berkencan dan semua lelaki yang semuanya mempunyai anak. Ia satu perkara baharu bagi saya.”

'Saya cuma rasa awak akan pergi temu duga,' Tinsley menyambung. 'Saya selalu berkata kepada saya, saya, cara saya dating adalah sekolah berasrama penuh. Anda tahu, anda mempunyai beberapa minuman, anda bercium seorang lelaki, dia menjadi teman lelaki anda. … Saya agak tidak biasa pergi temu janji di mana anda tidak mengenali seseorang dan mereka berkata, 'Apa yang anda lakukan?' dan 'Apa anda?' Saya hanya mahu berjumpa dengan anda atau anda kawan kepada kawan. Kami mempunyai perbualan, kami berbual. Ia tiada tekanan. Dan kemudian jika kita mempunyai smooch, kita mempunyai smooch. Tuhan tahu apa yang akan berlaku.”

Mengenai hubungannya dengan Scott, Tinsley berkata begitu dia menghabiskan banyak masa dengan menangis kira-kira jatuh bangun mereka , dia akhirnya bersedia untuk meneruskan.

“Sekarang kita sudah selesai dan sudah berakhir, saya berasa lebih bebas. Saya rasa hebat,” tambahnya.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Jennifer Graylock/INFphoto.com, lev radin/Shutterstock.com