Tinsley Mortimer dan Scott Kluth Hubungan 'terlihat sangat tegang semasa penggambaran pada musim ke-11 Suri Rumah Sebenar New York City .

Selepas treler itu memaparkan Tinsley yang menangis memberitahu rakan pelakonnya bahawa dia 'sedih', sosialit itu akan dilihat membuka cerita tentang drama hubungannya dengannya on-lagi, off-again boyfriend , siapa dia menyatakan minat untuk berkahwin baru satu musim yang lalu.

'Tinsley, anda tidak boleh hanya gembira apabila ia dengan syaratnya. Ia tidak berfungsi dengan cara itu, 'kata Bethenny kepada bintang bersamanya dalam intip sekilas pada rancangan malam ini.

'Ia berlaku dalam hidupnya,' jawab Tinsley.

Menurut Tinsley, dia tidak tahu apa yang perlu dilakukan apabila berkaitan dengan hubungan jarak jauhnya dengan Scott, yang menghabiskan banyak masanya di Chicago.Selepas Bethenny menunjukkan bahawa Tinsley tidak akan pernah bahagia menjalani hidupnya mengikut syarat Scott, Tinsley menangis dan Bethenny meminta maaf.

“Saya minta maaf, saya benar-benar tidak tahu betapa sensitifnya atau di mana taliannya. Saya betul-betul minta maaf. Saya benar-benar tidak tahu. Saya melaluinya sendiri. Saya tidak begitu faham,” jelas Bethenny. “Nampaknya awak tidak begitu gembira. Dan anda kelihatan seperti hubungan anda di dalam kotak.

'Dia seorang yang sangat berbeza daripada semua orang yang pernah saya temui,' kata Tinsley dalam usaha untuk mempertahankan hubungannya.

'Tetapi adakah dia juga mengawal?' Bethenny bertanya.

'Ya, dia mempunyai cara mengawalnya,' Tinsley mengakui.

'Ia adalah tindakan menyulap raja dan setiap hari adalah sakit kepala raja baru sialan,' sambungnya. “Saya suka lelaki ini. Baik? Saya tak tahu nak cakap apa lagi.”

Tetapi Tinsley nampaknya tidak mahu keluar dan memberitahu Bethenny bahawa dia 'cuba' untuk membuat perkara berfungsi dengan Scott.

'Kemudian anda perlu menjadi wanita yang kuat dan tidak membiarkan dia memandu,' kata Bethenny.

Walaupun Tinsley dan Scott telah diketahui putus cinta dan bersolek selalunya dalam beberapa tahun kebelakangan ini, mereka tidak lagi dilihat bersama sejak itu perpisahan terbaru mereka pada Februari lalu .

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Gambar: Bravo TV, Instagram