Tinsley Mortimer baru-baru ini membuka tentang Scott Kluth .

Dalam blog Bravo TV terbarunya, sebelum membidik LuAnn de Lesseps ‘ “isu kelayakan,” the Suri Rumah Sejati New York City star bercerita tentang hubungannya yang turun naik dengan bekas teman lelakinya yang kini, yang dilaporkan menyebabkan dia berada dalam keadaan kekeliruan semasa percintaan mereka selama bertahun-tahun.

'Walaupun saya suka Scott, menangani isu privasinya adalah sukar,' Tinsley menulis . 'Mungkin saya kelihatan 'berjalan di atas kulit telur di sekelilingnya,' dan saya keliru dengan perpisahannya yang berterusan secara tiba-tiba.'

semasa episod minggu lepas daripadaSuri Rumah Sebenar New York City, Tinsley kelihatan merosakkan hubungannya dengan Scott dan mengakui bahawa teman lelakinya ketika itu boleh mengawal pada masa-masa tertentu. Sementara itu, bintang bersama Tinsley, Bethenny Frankel , berani dia menelefon Scott dari percutian mereka di Florida dan ditetapkan tarikh akhir untuk cadangan , yang Tinsley enggan lakukan.

'Memanggilnya dan meletakkannya di hadapan sekumpulan hyena yang bergelak ketawa di latar belakang pastinya BUKAN idea yang bagus!' Tinsley menyatakan. 'Saya lebih rela kalah dalam permainan Truth or Dare yang tidak masuk akal ini daripada kehilangan Scott.'Walaupun Tinsley tidak berjaya dengan keberanian Bethenny, dia dan Scott akhirnya memanggilnya berhenti awal tahun ini dan dalam blognya, Tinsley membayangkan bahawa perkara di antara mereka mungkin tidak akan bertahan lebih lama.

'Saya perlu memikirkan cara untuk menyusun teka-teki ini dengan jayanya atau saya takut hubungan ini berakhir,' usiknya.

Mengenai pemikirannya tentang tingkah laku LuAnn di The Berkshires, di mana dia tidak berpuas hati dengan biliknya, Tinsley berkata dia tidak dapat melupakan telatah mementingkan diri sendiri.

“Isu kelayakan aneh Luann nampaknya belum selesai. Walaupun saya telah mengenalinya selama bertahun-tahun dan tahu dia menikmati 'perkara' Countess, saya benar-benar tidak pernah melihat tahap keangkuhan ini,' tulisnya. 'Dia nampaknya tidak dapat memberi tumpuan kepada apa-apa selain dirinya dan keperluannya.'

Walau bagaimanapun, dia memuji Luann kerana menyokong apabila dia bercerita tentang kesusahan akibat ketagihan alkohol mendiang bapanya.

'Namun, saya perlu katakan, [Luann] benar-benar mengejutkan saya dengan kebijaksanaan dan kebaikannya apabila saya berkongsi perasaan saya tentang ayah saya,' tambahnya.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com