Candiace Dillard-Bassett melemparkan beberapa naungan utama pada Andy Cohen dalam Dave Quinn 's Suri Rumah Sejati beritahu-semua.

Sambil menoleh ke belakang pertemuan dramatik dia telah bersama Monique Samuels di tengah-tengah Suri Rumah Sebenar Potomac musim lima, Candiace menuduh Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung hos dan penerbit eksekutifRHOPmengabaikan panggilannya dan tidak memberi 'f-ck' tentang trauma yang dia alami .

'Adakah anda tahu Andy tidak pernah, pernah menghubungi saya, pernah?' Candiace meminta Dave masuk Tidak Semua Berlian dan Rosé: Kisah Dalaman Suri Rumah Sebenar daripada Orang-orang yang Menghidupinya . “Saya juga menghubungi pembantu Andy dan meminta dia menghubungi saya. tiada apa. Itu sudah terbongkar. Saya tahu dia baik lebih seratusSuri rumah , semua menghantar mesej dan menelefonnya sepanjang masa. Tetapi berapa ramai daripada mereka diserang secara fizikal di kamera oleh kos mereka?”

“Hakikatnya dia tidak dapat menjadualkan sepuluh minit untuk menghubungi saya? Awak jangan ambil pusing,' sambungnya, terus menuduh Andy 'membuat wang dari belakang kami dan memberi makan [ dia ialah Benjamin ] dengannya.'

“Kamu hanya tidak peduli tentang kami dan kamu tidak boleh memberitahu saya bahawa kamu melakukannya. Dan apabila saya melihatnya, saya mengatakannya di hadapannya,” tambahnya.

Tetapi menurut Andy, dia tidak pernah mendapat khabar bahawa Candiace mahu berbual dan tidak menghubunginya kerana dia sudah berhubung dengan orang lain.'Saya tahu Candiace sentiasa berkomunikasi dengan Josh dan produksi, tetapi jika dia meninggalkan perkataan dengan pejabat saya, saya pasti akan menghubunginya kembali,' jelasnya.

'Selain itu,' tambahnya, 'jika dia memberitahu saya kepada saya bahawa saya tidak peduli tentang dia, saya pasti akan ingat itu. Saya tidak.'

Apa yang Andy ingat ialah Candiace kecewa dengan a perbualan dia dengan Monique.

“Saya tidak pernah menghubungi Monique, dia menghubungi saya. Dia mahu merayu kesnya dan memberitahu saya tentang perkara itu,” katanya mengenai interaksinya dengan itu kini bekas ahli pelakon .

Namun, Candiace merasakan bahawa satu-satunya komunikasi yang dia ada dengan ahli pasukan Bravo berlaku kerana rangkaian itu tidak mahu menghadapi akibat undang-undang.

'Bravo tidak peduli tentang saya dan bagaimana traumatik dan mengerikan keadaan ini adalah untuk saya. Ya, saya telah dihubungi dan didekati, dan diperiksa lebih banyak kali daripada yang saya boleh kira. Tetapi pada pandangan saya, mereka hanya melakukannya untuk mengelakkan undang-undang, 'cadangnya.

RHOPTontonan Langsung – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk bahagian III Suri Rumah Sebenar Potomacpertemuan semula musim enam , jadi jangan ragu untuk berkongsi pendapat anda di bawah semasa episod baharu disiarkan pada 8/7c di Bravo.

Foto Kredit: Charles Sykes/Bravo