Kredit: Instagram/Candiace Dillard/Karen Huger

Chris Bassett sedang memanggil 'bulls**t' selepas bercakap dengannya Ray Huger pada pesta baru-baru ini pada Suri Rumah Sebenar Potomac . Semasa acara itu, yang berlangsung di rumah Chris, Ray mencadangkan dia meminta maaf Gizelle Bryant , WHO berasa tidak selesa oleh perbualan satu lawan satu dengan Chris di bilik hotel Gizelle.

Chris menyatakan tidak perlu meminta maaf dan berbuat demikian akan menunjukkan rasa bersalah. Selepas episod disiarkan, castmate Karen Huger membela suaminya pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , dan dia membayangkan bahawa Chris boleh meletakkan isu itu jika dia hanya meminta maaf kerana memberikan tanggapan yang salah kepada Gizelle.

Selepas temu bual, Chris pergi ke Twitter dan bertepuk tangan pada dakwaan bahawa dia dan isterinya Candiace Dillard Bassett telah memanjangkan isu tersebut.

'Kamu semua mahu terus berkata jujur ​​dan [saya] menyeret perkara ini keluar...' tulis Chris pada 12 Disember. Dia kemudian melemparkan teduhan ke arah Ray.

'Saya berada di rumah SAYA, menikmati parti ISTERI SAYA dan diserang hendap oleh Ray,' katanya. “Sialan betul [saya] marah … ini pesta untuk isteri saya.”

Mengakhiri siaran itu, Chris menyeru 'bulls**t' semua itu.

Semasa WWHL temu bual, Karen menyatakan, “Saya perlu berpihak kepada Ray. Dia suami saya. Dia keluar dengan mudah, hanya cuba menjadi contoh [kepada Chris] memimpin, menjadi orang yang lebih besar dalam kumpulan ini.'

'Ini tidak bergerak ke mana-mana jadi dia mahu Chris mungkin memahami meminta maaf kerana dia mengambilnya dengan cara yang salah dan itu sahaja,' kata Grande Dame yang menggambarkan dirinya. “Tiada rasa bersalah yang tersirat. Hanya untuk perasaan dia.”

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.