Kredit: Cindy Ord/Bravo

Robyn Dixon menjelaskan mengapa dia menggunakannya penceramah yang terkenal pada majlis makan malam pelakon pada Suri Rumah Sebenar Potomac , dan dia dicabar atas pertunangannya yang hampir tiga tahun dengan john dixon . Sementara itu, Gizelle Bryant menangani tuduhan 'buli' dan 'colorisme,' dan dia berkongsi sedikit pandangan tentang kehidupan datingnya.

Kedua-dua bintang itu telah menjadi sebahagian daripada francais sejak musim pertama, tetapi kebolehan mereka untuk membangkitkan drama adalah punca kontroversi dalam talian, terutamanya mengenai musim semasa.

Semasa temu bual untuk rancangan bual bicara Sherri, tuan rumah Sherri Shepherd mempersoalkan Robyn mengenai keputusannya untuk membawa pembesar suara yang dia mainkan audio Candiace Dillard Bassett teduhan pelakon.

Rakannya Gizelle, yang juga dalam temu bual, mendedahkan bahawa penceramah itu 'dirancang,' walaupun Robyn menjelaskan dia sudah mempunyai pembesar suara dalam simpanannya kerana dia membawanya ke mana-mana.

Robyn kemudian berkongsi 'proses pemikiran'nya di belakang pembesar suara, mendakwa dia tidak mahu 'memberi telefon [dia]' kepada setiap rakan pelakon di meja, yang terletak di restoran 'kuat'.“[Candiace] bercakap tentangsemuadaripada kita,” sambungnya. 'Saya rasa seperti mereka, kami perlu mendengarnya.'

Gizelle kemudian ditanya mengenai tuduhan 'buli' dan 'colorisme' daripada peminat di media sosial. Dia menjawab bahawa 'media sosial tidak membayar kami,' jadi dia tidak 'memperhatikannya.'

'Apabila ia membayar kami, saya akan melakukannya,' kongsi Gizelle. 'Sehingga itu ... ia hanya kebodohan.'

Pada satu ketika, hos itu mencabar Robyn berhubung pertunangannya selama tiga tahun dengan Juan, bapa kepada dua anaknya. Dia berkongsi bahawa mereka 'membuat kemajuan ke arah menetapkan tarikh', yang nampaknya mengelirukan hos.

'Siapa yang membuat kemajuan ke arah menetapkan tarikh?' dia bertanya, tetapi Robyn dengan cepat menyiratkan bahawa dia tidak boleh membincangkannya dengan lebih lanjut, kerana ia akan merosakkan episod masa depan untuk 'penonton'. Dia mengakui, bagaimanapun, bahawa dia lebih hampir untuk mencapai pranikah.

Mengenai kehidupan temu janji Gizelle, dia berkongsi bahawa dia berkencan dengan lelaki yang lebih muda kerana 'mereka tidak mahu bercakap banyak,' dan mereka 'tidak mahu mengganggu anda.'

Apabila ditanya tentang lelaki idealnya, Gizelle berkongsi, 'Saya hanya mahu berseronok,' sambil menambah, 'Tiada drama.'

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.