Kredit: Instagram/Jacqueline Black, Charles Sykes/Bravo

Jacqueline Blake kini membayangkan 'isu' luar kamera dengan rakan Mia Thornton , yang baru-baru ini memperkenalkannya pada Suri Rumah Sebenar Potomac . Dia juga berkongsi kedudukan dia dan Mia selepas rakan-rakan terlibat dalam a perang media sosial — ketika Mia menyiarkan insiden keganasan rumah tangga, yang didakwa melibatkan Jacqueline.

Selepas siaran itu, Jacqueline seolah-olah bertepuk tangan, menggelar Mia sebagai 'bos palsu' dan 'penipuan' yang 'terlalu bergelora.' Pertelingkahan itu mengejutkan peminat, yang telah menyaksikan Jacqueline mempertahankan — dan kadangkala bercakap untuk — sahabat yang dikenalinya sejak kecil.

Menangani persahabatannya dengan Mia dalam temu bual untuk Rundown Realiti , Jacqueline berkongsi mereka 'masih tidak lagi berkawan,' dan dia mendedahkan terdapat 'lebih kepada' cerita itu 'di luar perkara yang anda semua akan lihat di kamera.'

Jacqueline menjelaskan dia mempunyai 'perbualan peribadi' dengan Mia, dan dia 'menghubungi' dia 'secara langsung.' Dia juga merujuk kepada 'isu berbeza' mereka yang telah 'berputar... di luar kawalan.'

'Kami bukan kawan,' ulang Jacqueline. 'Kami pasti bukan kawan.'Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh TheRealityRundown.com (@therealityrundown)

Pada episod baru-baru iniRHOP, Mia menunjukkan bahawa Jacqueline tidur dengan teman lelakinya yang terdahulu (selepas Mia mencadangkannya). Selepas mempelajari maklumat ini, pelakon menyoal 'kawan' tentang hubungan sebenar dia dengan suami Mia Gordon Thornton .

Adakah ini subjek isu luar kamera mereka? Setakat ini, butiran sebenar kematian mereka masih menjadi misteri, walaupun ketegangan aneh sudah pasti berlaku dalam episod semasa rancangan itu.

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.