Kredit: Shutterstock/Kathy Hutchins, Bravo

Pada episod dramatik Suri Rumah Sebenar Potomac , Mia Thornton melemparkan minumannya pada castmate Wendy Osefo , yang seolah-olah membuat sindiran tentang perkahwinan Mia. Pertengkaran itu berlaku selepas Mia memanggil Wendy berhubung urusan perniagaannya Peter Thomas .

Selepas kejadian itu, Gizelle Bryant dan Robyn Dixon mencadangkan Wendy adalah antagonis. Sebagai tindak balas, Wendy menunjuk kepada kemunafikan Gizelle dan Robyn. Mereka sebelum ini telah mengutuk Monique Samuels kerana pertengkaran fizikalnya dengan Candiace Dillard Bassett .

Bercakap dengan Ceramah Kejiranan , Monique berkongsi pendapatnya tentang drama baru-baru ini.

'Saya tidak tahu keseluruhan cerita tetapi saya memuji Wendy kerana tidak menjadi fizikal seperti yang saya lakukan selepas saya dipukul di muka dengan gelas,' kata tawas itu, menggandakan dakwaannya bahawa Candiace memulakan pergaduhan masa lalu. '[Wendy] mempunyai alasan untuk mempertahankan dirinya selepas disimbah ke muka dan kemudian nampaknya dipukul dengan dompet dan dia memilih untuk menggunakan kata-katanya sebaliknya.'

Monique menyambung, 'Satu perkara yang Wendy katakan kepada saya ketika itu di rumah Karen ialah dia tidak akan pernah mengalami fizikal, dia akan menggunakan kata-katanya. Jelas sekali, dia menepati kenyataan itu pada masa ini. Saya memberitahunya pada perjumpaan musim 5 dia dan keluarganya akan datang. Kebencian dengan sesetengah wanita itu bukan untuk kamera. Mereka sungguh sengsara.'

'Satu perkara yang Wendy harus faham ialah ia bukan tentang tindakannya atau kekurangannya. Dia boleh duduk di sana dengan senyap dan mereka masih akan mencari sebab untuk membekukannya. Wanita-wanita yang sama yang memberitahu saya kata-kata atau memusuhi seseorang bukan alasan untuk menjadi fizikal sedang membela seseorang yang bersikap fizikal terhadap Peter Thomas? LOL!!! Just Wow,” tambahnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh The Neighborhood Talk (@theneighborhoodtalk)

Selepas itu, Candiace kembali bertepuk tangan Twitter , membalas terus kepada kenyataan Monique.

“B**ch ini masih…TIADA SIAPA PUKUL ANDA DENGAN KACA,” tulis Candiace, dikongsi oleh @therealityrundown pada Instagram . “BIARKAN PEMBOHONGAN.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh TheRealityRundown.com (@therealityrundown)

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.