Episod minggu ini Suri Rumah Sebenar Potomac dipanggil 'The Burn Session.' Kami mempunyai bahan api, aka alkohol, dan ada yang membawa panas, jadi anda boleh yakin bahawa akan ada pembakaran yang mengingatkan adegan letupan musim lima antara Candiace dan Monique. Berlindung, dan marilah kita menonton!

Ashley lawatan Candiace rumah untukkali pertama. Candiace mengingatkan kita bagaimana dia mendapat pelakon dalam rancangan ini kerana kedua-duanya adalah ratu pertandingan yang comel. Dulu dia suka Ashley, tapi dia marah dengan Ashley yang berkelakuan seperti ho. Ashley berkongsi bahawa Michael berada di Vegas, dan dia baru sahaja menjalani vasektomi. Dia menyebut semasa berpisah bahawa anda boleh tinggal di rumah yang sama, tetapi anda tidak boleh tidur di katil yang sama atau melakukan hubungan seks. Ashley berpendapat Michael merindui kawalannya terhadapnya lebih daripada hubungan mereka. Dia kemudiannya berputar dan berundur apabila Candiace ingin mengetahui lebih lanjut tentang susunan tidur. Ashley jelas masih merayap di bawah jambatan untuk tidur dengan troll berdebu lama.

Candiace berkongsi bahawa dia terpaksa membatalkan prosedur IVFnya daripada semua tekanan. Chris tidak mahu mana-mana bahagian berada di sekeliling kumpulan wanita ini, dan terus terang, saya tidak menyalahkannya. Candiace memberitahu Ashley bahawa Gizelle sudah menjualnya untuk bertemu pemain hoki. Ashley membandingkan semua orang yang ditemuinya dengan Michael, aka Slenderman, jadi adakah dia mencadangkan jenisnya ialah meme creepypasta yang dicipta di internet? Candiace hanya mahu Ashley mempunyai set bola muda yang bagus dan ketat. Dia kemudian menyebut bagaimana Karen telah berbual dengan lelaki lain juga dan bagaimana semua orang mengetahuinya.

saya dan Gordon sedang makan malam di luar, dan dia tidak makan tanpa hiasan tengah, jadi mereka membuang apa yang kelihatan seperti sarang burung di atas meja untuk hiasan. Dia tidak mahu membuka klinik lagi selepas membuka nombor 25. Mia mendakwa anak-anaknya mengalami masalah kesihatan dan kesihatannya menjadi tanda tanya sekarang. Gordon kemudian bertanya tentang keadaan Mia. Mia menyebut bahawa kanser telah diketepikan, tetapi dia masih mempunyai beberapa ketulan yang perlu dikeluarkan. Dia mahu menjemput wanita lain ke Miami. Mia pernah tinggal di sana dan nampaknya hidup dengan telatah selatan yang kotor. Dia dengan bangganya mengisytiharkan dia melakukan hubungan seks di pantai dengan Gordon, yang telah berkahwin, sementara orang ramai menonton. #detik bangga???

Gizelle membawa Angel dan Adore keluar untuk rawatan kuku. Dia merancang pesta 16 yang manis, dan Jamal akan membantunya merancang majlis penting ini. Gizelle menggoda gadisnya - dan saya - apabila dia mengelap mukanya yang berkilat dengan kain kakinya. Dia kemudian melancarkan cerita tentang bagaimana dia dan Jamal sentiasa dapat ibu bapa bersama anak perempuan mereka dan mengetepikan perbezaan mereka semasa muzik organ gereja dimainkan di latar belakang. Nota sampingan: Saya hanya dapat membayangkan Jamal melakukan perbuatan jahat semasa muzik itu dimainkan, dan saya hanya boleh memikirkan keperluannya yang tidak baik.Robyn sedang bertemu dengan peguam undang-undang keluarga untuk membincangkan pilihannya. Dia memberitahunya tentang perkahwinan mereka yang lalu dan bagaimana mereka kehilangan wang mereka kerana pelaburan yang buruk. Peguam ingin tahu sama ada terdapat jurang pendapatan sekarang, dan Robyn mengalami sedikit jeda hamil. Robyn mahu perniagaan peribadinya dikecualikan daripada sebarang penyelesaian. Dia mendakwa perniagaannya berjaya, dan saya minta maaf, saya tidak mendapat kebaharuan topi bolanya. Robyn ingin tahu sama ada terdapat klausa untuk kafir, dan dia mengakui ada sejarahnya. Dia tidak mahu bersikap naif mengenainyakali inidan berpendapat Juan tidak akan suka menandatangani garis putus-putus.

Cik Karen, Ashley, dan Wendy bertemu untuk memetik bunga di ladang tulip, dan mereka berbincang tentang Michael. Ashley masih tidak tahu siapa yang membocorkan perpisahannya ke blog. Karen memberitahu Wendy bahawa dia kecewa kerana Robyn tidak matang dan tidak menjemput anak-anaknya ke hari keluarga. Dia mahu mereka mengetepikan perbezaan mereka, tetapi Wendy mahu Robyn bertemu dengannya separuh jalan. Wendy mengakui dia boleh merendahkan diri, dan dia akan menghantar teks kumpulan untuk semua orang dapat menyampaikan rungutan mereka.

Candiace berbual dengan Chris dan kakaknya tentang keluaran baharunya dan lagu 'Insecure.' Seorang penyanyi rap bernama Trina akan dipaparkan dalam campuran barunya. Candiace kemudian mendapat jemputan daripada Wendy ke 'sesi bakar' di mana anda boleh bercakap secara terbuka dan didengari. Chris mempersoalkan niat mereka yang mengambil bahagian, dan dia keluar dari bilik dengan cepat kerana dia tahu dia pasti akan dipanggang seperti marshmallow gergasi pada sesi itu!

Wendy berkongsi dengan Ashley bahawa dia sedang berhadapan dengan batu karang. Dia kemudian menyebut ibunya Susan telah dikejarkan ke hospital dan ia membuatkan dia sedar dia perlu menjaga dirinya. Wendy telah menghantar sebuah van pecut kepada wanita lain untuk datang ke sesi pembakarannya. Dia mengadakan perjumpaan ini di ladang anggur, dan wanita dalam pelari pecut itu sudah melatah. Kami kemudian mendapat imbasan kembali tentang apa yang boleh berlaku apabila anda bertemu di kilang wain apabila Monique dan Candiace bergaduh.

Ashley memberitahu wanita-wanita bahawa Michael menjadi lebih gila daripada biasa dan tidak akan bercakap dengannya. Michael sedang dicucuk dan dikupas seperti kabob d*ck gergasi oleh troll di internet. Ashley mahu semua orang tahu dia tidak marah kepadanya dan tidak suka suaminya dilabelkan sebagai orang yang menjalar. Gizelle boleh mengaitkan perasaan ini apabila Jamal dibakar di kayu pancang apabila dia melakukan banyak perbuatan zina.

Wendy kemudian memberitahu kumpulan proses sesi ini. Dia memberitahu mereka bahawa mereka boleh bersikap positif dalam komen mereka. Jika anda mahu menjadi negatif, anda tulis komen anda kemudian kongsikannya dan bersedia untuk membakarnya supaya ia akan hancur. Ashley berkongsi bahawa Wendy pernah mempunyai halangan dan dia berharap dia akan lebih terbuka pada masa hadapan. Candiace memberitahu Wendy bahawa dia mengenali dindingnya. Dia fikir Wendy perlu belajar untuk mempercayai. Karen mengakui bahawa dia dan Wendy bermula dengan kasar. Dia mendoakan pertumbuhan masa depannya dan optimistik. Mia memberitahu Wendy bahawa dia meremehkan dan tidak kemas. Dia berbangga dengan mengacarakannya dan berpendapat Wendy menunjukkan akauntabilitinya.

Robyn boleh menjadi 'minyak dan air' dengan Wendy, dan Gizelle bersetuju. Wendy memiliki peranan yang dimainkannya dalam hubungan mereka. Dia berkata Robyn semakin fizikal dengannya dan mengaitkannya dengan minuman kerasnya. Robyn tidak akan menerima dipanggil samseng. Charrisse, yang mesti menjadi 'rakan telefon' Robyn, menelefon masuk, dan dia berbohong tentang terpaksa menahan Robyn daripada Wendy. Pengeluaran kemudian melancarkan pita itu, dan kami melihat Robyn pergi pos. Robyn kemudiannya memanggil Wendy mengerikan dan berkata dia tidak peduli tentang dia, dan dia melangkah keluar ke van pecut untuk melepaskan diri kepada pemandu. Gizelle mendapati Mia adalah palsu, dan kami kemudiannya pecah ke dalam perlawanan yang menjerit.

Wendy berpura-pura bahawa semua yang dia mahu lakukan adalah sesuatu yang terapeutik dan membiarkan semua orang menangani emosi mereka. Gizelle dan Robyn dipanggil kerana membuat ia hodoh dan dikreditkan kerana membawa roh jahat kilang wain ke meja. Dia tidak bersedia untuk mengambil nasihat daripada Wendy kerana dia bukan ahli terapi, tetapi Wendy akan kembali ke sekolah untuk mendapatkan ijazah kelima itu.

Ashley kemudian membaling koktel Molotov ke arah Candiace dan memberitahunya bahawa Chris juga menggoda rakannya di pesta musim bunga. Candiace ingin tahu mengapa dia tidak memberitahunya perkara ini apabila dia datang ke rumahnya, tetapi Ashley bertindak seperti dia baru mendapat maklumat ini. Dia marah kerana apabila Michael berkelakuan seperti pemangsa, dia datang kepadanya secara peribadi dan berkongsi maklumat itu. Ashley mengatakan bahawa Michael telah dibersihkan di mahkamah undang-undang Bravo di mana terdapat pelanggaran undang-undang IMO. Dia kemudian melemparkan bahawa Chris juga sedang mengintai Mia, tetapi saya mengaitkannya dengan rasa ingin tahunya tentang 'kerja' yang telah dia lakukan. Candiace kini membuka matanya dan menjeling ke arah 'b*tch ubun-ubun berbulu' itu dan berharap dia hanya mendengar isi hatinya. Ashley kemudian mengambil pelempar apinya dengan mengatakan Chris telah mengatakan perkara yang lebih buruk kepada wanita lain…

Minggu depan, timbunan nasti yang membara ini akan terus membara, dan siapa yang sanggup memadamkan api untuk selamanya? Selamat berminggu-minggu, dan jumpa minggu depan di Potomac!

BERITAHU KAMI — FIKIR TENTANG EPISOD RHOP TERKINI?