Tajuk episod minggu ini Suri Rumah Sebenar Potomac ialah 'Daging Lembu Dihidangkan.' Adakah wanita akan dapat mencerna carne asada yang akan dihidangkan, atau adakah mereka akan menjadi vegetarian? Mari kita tonton dan lihat!

Kami kembali dari yang akan kami sambungkan saya berkongsi bahawa dia dan Peter adalah kawan rapat, dan dia menyebut mempunyai daging lembu dengan ratu Nigeria Wendy. Mia bertemu Peter 10 tahun lalu dan menganggapnya sebagai sebahagian daripada keluarga mereka. Gordon dan Peter juga berkawan — jadi pada asasnya dua kacang dalam pod horny. Mia ingin mengetahui sebab Peter mempunyai daging lembu, dan dia menganggap ia ada kaitan dengan perniagaan kerana itulah satu-satunya perkara yang akan mengganggu Peter.

Ashley berkongsi dengan Gizelle dan Robyn bahawa dia mendapat mesej daripada lelaki lain. Dia juga telah menerima tawarannya untuk rumah yang dia inginkan. Ashley akan menarik balik tawaran itu kerana dia perlu berpindah lebih awal daripada penyewa boleh mengosongkan. Sejak itu Michael telah mengubah lagu mesranya dan menjadi sukar. Robyn fikir Michael fikir dia menipu apabila Ashley mahu bercerai. LOL, Gizelle dan Robyn mesti mendengar tandas menyiram di seluruh rumah, dan saya rasa lucu bahawa mereka perlu mendengar pembuangan sisa!

Wendy , dengan putingnya yang berderak, memanggil Candiace dan memberitahunya bahawa mereka mesti berkongsi katil berkembar. Dia tidak mempunyai katil berkembar — lebih tepatnya seperti katil penuh/double, Dr. Wendy. saya sedang membisu untuk berkongsi segala-galanya dengan Jacqueline, dan itu mungkin gemersik persahabatan mereka yang Wendy dengar! Mereka mempunyai persahabatan yang sangat tidak berfungsi yang bersempadan dengan permusuhan terbuka. Mia mengingatkan Jacqueline bahawa dia juga telah menggunakan pisau cukur yang Gordon mencukur bolanya. Charrisse masih cuba mencari hotel dengan ejennya Priceline, dan Mia cuba memintanya mempertimbangkan semula untuk menginap.

Wendy nak raya Karen dan hari lahirnya. Mereka berbual tentang kekurangan persahabatannya dengan Charrisse. Karen tidak merasakan keperluan untuk menghidupkan semula persahabatan mereka. Dia hanya akan bersetuju untuk bersiar-siar di Starbucks dengan kopi di tangan, tetapi dia tidak akan duduk makan tengah hari.Mia berkongsi bahawa mereka akan pergi ke bar Peter. Dia memberitahu Gizelle dan Ashley bahawa Peter mempunyai daging lembu dengan Wendy. Gizelle berkongsi bahawa Wendy telah memukulnya untuk membuka pintu kepada perniagaan restoran. Pengeluaran kemudian memberi kami klip yang berlaku dua jam kemudian... kami mempunyai sisa antara Mia dan Wendy dengan air disiram ke muka Wendy!

Para wanita sudah bersedia untuk bermalam di bandar, dan saya mesti mengulas beberapa pilihan fesyen wanita ini. Saya dilahirkan di Miami dan biasa dengan gaya berpakaian South Beach. Mia kemudian memberikan baris yang ditunjukkan kepada kami dalam promo, 'Adakah katak mempunyai kedap air,' yang menunjukkan betapa kejamnya dia sebenarnya. Wendy memakai pakaian seluar pendek satin, yang merupakan pilihan yang mengerikan untuk kelembapan Miami. Ashley jelas mendapat memo itu dan berpakaian untuk kelab SoBe. Gizelle dan Robyn kelihatan seperti mereka sepatutnya pergi ke makan tengah hari Ahad di pantai, bukan ke kelab malam.

Semasa di dalam kereta, Mia meniru Charrisse yang marah dengan penginapannya. Robyn memutuskan untuk berkongsi bahawa dia telah membuat pendedahan yang luar biasa daripada penyiasatan podcastnya tentang membuang air besar di hadapan pasangan anda. Dia telah mendapati bahawa sesetengah wanita tidak akan membuang air besar di hadapan suami mereka. Robyn dengan bangganya mengumumkan bahawa dia membuang air besar di hadapan Juan, DAN dia berjalan telanjang di hadapan remaja lelakinya. Tidak hairanlah dia dan Juan menghadapi masalah — dia melihatnya sebagai salah seorang kawannya, bukan isterinya!

Wendy mendapati ia adalah satu kebetulan yang mencurigakan bahawa mereka bertemu di kelab Peter. Mia memberitahu wanita bahawa dia seperti keluarga kepada Peter. Ashley membincangkan Candiace mempunyai cip di bahunya, dan dia seolah-olah lupa bagaimana dia pergi untuk Chris. Dia mengaitkannya dengan Candiace yang tidak menyukai cermin yang diletakkan di mukanya.

Permainan telefon adalah tidak masuk akal, bercakap tentang bagaimana Chris didakwa merampas harta rampasan rakan Ashley. Ashley mengingatkan Gizelle bahawa dia tidak pernah mencadangkan perkara ini, dan kami mendapati bahawa cerita yang telah diceritakan telah dibesar-besarkan dan sengaja dibuat untuk menjadi lebih menghasut. Gizelle mengulas tentang interaksi baik antara Karen dan Charrisse di lapangan terbang. Dia jelas tidak tahu membaca bilik kerana Grande Dame kami hampir tidak dapat menyembunyikan rasa hinanya terhadap 'C-double r- doubles!'

Charrisse telah menjemput Karen makan tengah hari untuk mengetahui masalah mereka. Dia percaya bahawa Karen takut untuk duduk kerana dia tahu semua rahsia Karen. IMO, Charrisse cuba mencengkam ekor baju Karen, dan Karen menepis tangannya. Karen berkata Charrisse tidak menghubungi telefonnya dalam tempoh lima tahun, dan dia mahu memahami minat semasa. Gizelle menganggap Karen kucar-kacir kerana dia dapat mengenali tanda-tanda itu dan tidak akan memberitahu Charrisse apa masalah mereka.

Peter menyertai wanita-wanita itu dan menyapa semua orang dengan ramah. Wendy mengulas tentang udang Nigeria pada menu seperti dia mungkin memberinya idea. Ashley tidak melihat Peter yang marah seperti yang dikisahkan Mia. Mia dan Charrisse berhadapan dengan Peter tentang daging lembunya dengan Wendy. Peter berkongsi bahawa dia tidak pernah membalas kontrak yang dia hantar kepadanya untuk idea restoran mereka. Peter berasa diremehkan sejak dia datangbandarnyadan masih belum menjawab kontraknya. Mia berpendapat bahawa Peter harus menjalankan perniagaan dengan Charrisse dan bukannya Wendy kerana dia mempunyai cek yang tidak akan melantun. Mia mewarnai Wendy sebagai profesor pembuat lilin tanpa sebarang syiling.

Jacqueline membincangkan persahabatannya dengan Mia dan personaliti mereka yang kuat. Dia mengaku sebagai satu-satunya kawan Mia yang berdiri di sisinya. Mia menyertai kumpulan itu dan memberitahu mereka bahawa Peter mempunyai daging lembu dengan Wendy. Dia menjilat bibirnya yang terlalu mengembang menikmati dapat memberitahu Wendy perkara ini. Kami kemudian mendapat pemandangan yang tidak menyenangkan dengan cuaca buruk dan buaya yang berlegar di atas permukaan. Adakah produksi membayangkan bahawa terdapat pemangsa dalam kumpulan yang sedang bersiap sedia untuk menyerang?

Dalam ITMnya, Wendy ditanya oleh penerbit tentang status kontrak dengan Peter. Dia menunjukkan bahawa mereka meminta lawatan tapak selepas menyemak kontraknya. Wendy memberitahu Mia bahawa jika Peter mempunyai masalah dengannya, dia perlu menghubungi suaminya kerana dia tidak mempunyai daging lembu dengan lelaki. Mia kemudian menghasilkan jawapan, 'tidak ada keluarga dalam perniagaan,' yang hipokrit kerana perniagaan bersamanya dikongsi dengan suaminya Gordon.

Mia kemudian membaling air ke arah Wendy, dan keselamatan pengeluaran mesti campur tangan. Ia menjadi satu lagi paparan memalukan di meja dengan kedua-dua mereka menjerit menghina antara satu sama lain dan berkelakuan seperti samseng. Robyn fikir dia sedang membuat penggambaran untuk TMZ, dan dia mengeluarkan telefonnya untuk merakamnya berlakon seperti dia sedang bertarung di UFC. Karen terpaksa melakukan gerakan Matrix untuk mengelakkan air dilambung ke atasnya.

Mia dan Jacqueline kemudiannya meninggalkan meja dengan Wendy memanggil Mia dengan muka kawah. Wendy memang membuat pemerhatian yang sangat teliti terhadap Mia. Mia kemudian menghubungi Gordon dan mahu dia menempah penerbangannya untuk pulang. Dia memberitahu Gordon bahawa Wendy menuduhnya mempermainkan wanita dan lelaki lain. Mia telah patah kuku semasa pertengkaran ini. Dia mengakui dia kehilangan sialnya dan membenarkan Wendy menang dengan bertindak balas.

Mia kemudian kembali kerana dia adalah tuan rumah, dan Karen memberitahunya dia sepatutnya tidak membuang minuman. Gizelle marah pada Karen kerana dia fikir dia membongkok pagar lagi. Robyn dan Karen jelas memihak kepada Mia dan memarahi Wendy kerana menghasut Mia. Robyn mengisytiharkan Wendy sebagai pemenang kerana dia fikir itu sahaja yang Wendy mahu dengar. Dia mendakwa cuba mendapatkannyaWendyuntuk berhenti memusuhinya. Wendy menyerbu menjauhi meja dan enggan berada di sekeliling kumpulan yang sama yang menentang Monique kerana pertengkaran fizikalnya dengan Candiace.

Kami mendapat satu lagi yang akan diteruskan dan penafian yang tidak mempunyai kaitan dengan Johns HopkinsRHOP!!! Episod ini telah tenggelam ke paras terendah paya Everglades! Mia, aka muka kawah, berkelakuan seperti pemangsa/buaya mengejar Wendy. Gizelle dan Robyn berkelakuan seperti duo dinamik Gator Boys yang suka merakamkan interaksi mereka dengan pemangsa ganas. Kita perlu menunggu sehingga minggu depan apabila cuaca ribut telah reda, dan diharapkan, tiada lagi pertumpahan darah. Selamat menikmati minggu Kesyukuran, Blurbers!

BERITAHU KAMI — FIKIR TENTANG EPISOD RHOP TERKINI?